צילום ליאת פדרמן לרגל חגיגות ה- 30 משיקים ב'זמן אמיתי' סדנאות חדשות ומפתיעות: סדנת קוקטיילים מולקולאריים - סדנת קוקטיילים שכולה סביב שינוי מצבי צבירה של חומרים. בסדנה לומדים איך להכין קוקטיילים מולקולאריים בין החומרים שמשתמשים בהם : חנקן, קרח יבש, לציטין, ספרות ועוד. משך זמן הסדנה : שעתיים מחיר: 250 ₪ קורס מיקסולוגים לקהל הברמנים המקצועי סדנאות קוקטיילים חווייתיות למגזר עסקי ופרטי סדנאות וויסקי ובירה ליחידים הסדנאות מבוצעות במתחם זמן אמיתי או בכל מקום שתבחרו.
צילום ליאת פדרמן קוקטייל ROLLING SLICE
צילום ליאת פדרמן
חופן בזיליקום 60 מל וודקה ניו אמסטרדם 30 מל סירופ פסיפלורה 20 מל סירופ תות 30 מל מיץ לימון 60 מל מיץ אננס סודה או מי טוניק אופן ההכנה: מועכים את הבזיליקום בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים ללא הסודה, מנערים ומוזגים לכוס קונוס. (עד חצי גובה הכוס) לאחר מכן, מניחים סלייס של תפוז ומוודאים שהוא יושב טוב. מוזגים מעליו את הסודה/ טוניק ומגישים
וודקה סורבה- קוויאר מולקולארי
צילום ליאת פדרמן
מערבבים סודיום אלגנט (1 כפית) עם מי עדן (200 מל) בבלנדר למרקם אחיד, מוסיפים ליקר קסיס וקצת וודקה ניו אמסטרדם (סה"כ 200 מל). בקערה נפרדת שמים מים ומוסיפים קלציום לקטט ומערבבים עד שכל הקלציום מתמוסס. מטפטפים את הסודיום עם ליקר הקסיס בעזרת טפי לתוך הכלי עם המים-קלציום ולאחר היווצרות הכדוריות (הקוויאר"), ניתן להוציא אותם מהמים. הכנת הסורבה : בקערת נירוסטה מוזגים 200 מל וודקה ניו אמסטרדם או ג'ין, 45 מל מיץ לימון 45 מל סירופ קיווי 200 מל מיץ אננס מערבבים קלות את כל המרכיבים. לאחר מכן, מוסיפים חנקן נוזלי, מערבבים בעזרת כף עץ או פלסטיק את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד וקפוא לחלוטין. בעזרת כף גלידה ומניחים כדור בכוס מרטיני ומעליו את הקוויאר. מגישים עם כפית קטנה
לצד היותו בית ספר לברמנים עם סניפים בכל הארץ, זמן אמיתי הינו גם אכסניה לשורה של פעילויות, הכשרות ושירותים מגוונים שמטרת כולם היא קידום תרבות השתייה בישראל: קורס ברמנים כעבודה מועדפת לחיילים משוחררים, קורס מיקסולוגים מתקדם, קורסי יין מתקדמים, סדנאות משחק ושיפור יכולות מאחורי הבר, סדנאות אלכוהול מכל הסוגים – לחובבים ולמקצוענים, סדנת וויסקי, סדנת בירה ועוד. הקורסים נערכים בקומפלקס של מתחם 'זמן אמיתי', בית ספר לברמנים בתל אביב, המחולק לחמישה מתחמי ברים טרנדיים וחדר וויסקי מושקע. כל הקורסים מועברים במתחמי ברים בלבד, במטרה לדמות עבודת בר כפי שהיא בשטח. שני מדריכים מנוסים אשר מאחוריהם ברים רבים מלווים את התלמידים עד למציאת עבודה כברמנים מעולים. זמן אמיתי. זמן אמיתי - בית הספר לברמנים ותרבות השתייה, הינו המותג המוכר ביותר בתחום הכשרות הברמנים ומהווה את המוסד המוביל בתחומי תרבות השתייה בישראל. בית הספר נוסד ב 1989 והוציא משעריו עשרות אלפי בוגרים שמשתלבים במיטב בתי העסק בתעשיית המסעדנות, המלונאות, האלכוהול והבר. זמן אמיתי הינו הנציג הרשמי היחידי של איגוד הברמנים העולמי, ובאמצעות איגוד הברמנים הישראלי I.G.B.S ((Israeli guild of bar and services מייצג את ישראל בתחרויות ברמנים בעולם תחת איגוד הIBA - (international bartending association) |
הוספת תגובה על "'זמן אמיתי' בית הספר לברמנים הגדול בעולם חוגג 30 שנות "ברמנים ותרבות שתייה""
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה