עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ריקוטה פרסקה אפויה עם סלסת עגבניות וצנובר

    19/6/19 09:15
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-06-19 09:15:26
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ חלבי, ריקוטה, שבועות ]

     

    שאריות משבועות....

     

    ''

     

    בהשראת גד

    מרכיבים

    1 ריקוטה פרסקה – 399 גרם

    2 כפות שמן זית

    קורט מלח ופלפל שחור גרוס טרי

    רוטב

    כף בלסמי

    כף שמן זית

    כף סילאן

    כף רכז רימונים

    לערבב להביא לרתיחה בתנור ולערבב עם הפיצוחים

    תערובת פיצוחים

    כף גרעיני חמניה

    כף או יותר צנובר

    לקלות ולהכניס לרוטב הרותח

    לסלסה

    לרסק עגבניה בשלה

    לקצוץ כמה עלי בזיליקום

    מלח פלפל כפחת סוכר

    כף שמן זית

     

    ההכנה

    מניחים את הריקוטה פרסקה על ניר אפיה משומן, יוצקים עליה מלמעלה שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס. יוצקים על זה את הרוטב בלסמי סילאן ופיצוחים

    אופים בתנור חם 280 מעלות 30 דקות

    בהגשה יוצקים את הסלסה

     

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ריקוטה פרסקה אפויה עם סלסת עגבניות וצנובר"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ריקוטה פרסקה אפויה עם סלסת עגבניות וצנובר"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה