עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    חדוה ברנר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מולי יובל או...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חכמה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ~בועז22~
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ניוקי ריקוטה ברוטב פטריות ושמנת

    6/6/19 10:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-06-06 10:21:49
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    [ שבועות, ניוקי, חלבי ]

     

    בברכת חג שבועות שמח

    ששת

     

    ''

     

    מתכון ל 4- אנשים


    מצרכים לבצק
     300  גרם ריקוטה
    230  גרם קמח
    50  גרם פרמזן

    תפוח אדמה מבושל ,
    מלח, פלפל

     

    לרוטב

    סלסלה פטריות פורטבלו\ שמפיניון

    1 בצל קצוץ

    1 שמנת לבישול

     

    אופן ההכנה

     

    הכנת הניוקי

    מערבבים את הקמח עם הריקטה בקערה. מוסיפים פרמזן, מרסקים את התפוח אדמה על פומפייה דקה ומערבבים עם כל המרכיבים. מעבדים בידיים לבצק אחיד, כשהבצק מוכן לתת לו לנוח חצי  שעה במקרר.
    מכינים נחשים בעובי של ס"מ וחצי ומתחילים לחתוך את הניוקי בהתאם לגודל הרצוי.

     

    רוטב

    קודם מכינים את הרוטב, רוטב תמיד מחכה לפסטה

    מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות חתוכות, פלפל שחור גרוס טרי ומלח ומטגנים כמה דקות.

    מוסיפים את השמנת ( 15% לבישול) ומביאים לרתיחה.

     

    ההכנה

    מרתיחים מים בסיר גדול עם קצת מלח וזורקים את הניוקי לתוך הסיר, מוציאים כשמתחילים לצוף, אם צפים מיד לבשל 3 דקות מקסימום. להוציא עם תרווד מסוננים ישר לרוטב ולהגיש/

     

     

    בתיאבון

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ניוקי ריקוטה ברוטב פטריות ושמנת"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ניוקי ריקוטה ברוטב פטריות ושמנת"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה