עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    סיגל רוה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ~~ מירי ~~
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    d10d10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ההוא משם.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חכמה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פריקה או פריקי העיקר חיטה שרופה גרוסה

    18/5/19 13:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-05-18 13:46:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פריקי, פריקה, חיטה ]

    פריקה

     

    פריקי או פריקה זו חיטה ירוקה יבשה ומעושנת.

    המתכון

     

    ''

     

     1 כוס פריקי

     1 מצקת רוטב בשר

     1 מצקת ציר עוף

    כוס-כוס וחצי מים

    חופן גדול של אטריות ביצים דקות

    קורט מלח

    פלפל שחור גרוס

    קורט כוסברה גרגרים

    בצל קטן

    שמן זית

     

    ההכנה

    את הפריקי שוטפים היטב כמה פעמים ומניחים במסננת להתייבש כחצי שעה.

    בינתיים מטגנים בצל קטן קצוץ להזהבה, מוציאים מהסיר ומעבירים לצלוחית.

    בסיר מטגנים את האטריות  עד שמתחלף להן הצבע לשחומות ולא לשרוף זהירות!!!

    מעבירים לקערה קטנה.

    בסיר מחזירים את הבצל , אם צריך מוסיפים מעט שמן זית. מוסיפים את ציר הבשר והעוף והמים והתבלינים, מביאים לרתיחה ומכניסים את הפריקי ל 20 דקות ( אולי 15 יספיקו גם ) מכסים . פותחים מכניסים את האטריות מערבבים בקלות, מכסים ל 15 דקות.

    זהו שאחרי 15 דקות ראיתי שם דייסה

    אמרתי אכלתי אותה עם הפריקי

    אבל אחרי שעה + פתחתי את הסיר והפריקי ספג את כל המים וטעמו גן עדן.

     

    ** לקבלת פריקי טבעוני המירו את הצירים במצקת או שתיי של ציר ירקות מרוכז ומצקת או שתיים של ציר פורצ'יני מבושל במי ההשריה

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פריקה או פריקי העיקר חיטה שרופה גרוסה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פריקה או פריקי העיקר חיטה שרופה גרוסה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה