עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נתיב האור
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    momimomi0
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרגא ז.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חיים מור יוס...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    גפילטע פיש – דג ממולא

    16/4/19 13:56
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-04-16 13:56:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פסח, ליל הסדר, דג ממולא, גפילטע פיש ]

    ''

     

    מתכון בהשראת לאה זוהר

    בעצם זו הפעם השניה שאני בגלל מכין דג ממולא (קציצות) כי בפעם הראשונה לא יצא משהו ומאז שנים אני אוכל צנצנות. כעת די זה מתכון ממש מדוייק ושווה.

    המרכיבים

    1 ק"ג דג טחון פעמיים

    1 בצל גדול מרוסק

    מלח ופלפל שחור לפי העם

    5 כפות קמח מצה

    1 ביצה

    2 כפות שמן

    כף סוכר לבן

    כפית אבקת אפיה

    למרק

    4 גזרים פרוסים

    2 בצלים פרוסים

    2 גרגרי פלפל אנגלי

    סוכר ומלח לפי הטעם

    מים לכיסוי

    ההכנה

    בסיר גדול עם מים כמחציתו, מרתיחם את המים עם האדרות ופלפל אנגלי. מוסיפים סוכר ומלח בערך כפית מלח וכף סוכר  ( חובה לטעום בבישול עצמו ולאזן טעמים) אחרי רתיחה של חצי שעה מוסיפים גזרים פרוסים ובצל ומבשלים. בשלב זה ההמלצה היא לסנן ולהמשיך לבשל בציר מסונן אני לא סיננתי בשלב הזה. מוסיפים את קציצות הדג שהכנו מכל התערובת ומבשלים שעה וחצי.

    מוציאים לכלי הגשה או אחסון ומניחים על כל דג פרוסת גזר. ממשיכים לצמצם את הציר למחציתו בערך. מסננים את הציר לצנצנת.

    מכניסים למקרר לאחר צינון.

    להגיש עם חזרת (רצוי)

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "גפילטע פיש – דג ממולא"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "גפילטע פיש – דג ממולא"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה