עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    יפיתארז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שחר_קליין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יסינראל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    d10d10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Annie Friedm...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שבלול פילו תרד

    1/3/19 09:46
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-03-01 09:46:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פילו, בורקס, תרד, שבלול תרד ]

     

    ''

    ההבדל בין בצק פילו לבצק עלים בלתי ניתן לתיאור והשוואה

    משתמשים ב 2 עלי פילו לשבלול

    את העלים שהפשרנו לילה קודם המקרר מכסים המגבת לחה.

    המרכיבים

    100 גרם ריקוטה

    100 גרם בולגרית

    4 כפות צהובה עמק מרוסקת

    250 גרם תרד אוסטרלי

    חצי ביצה וחצי לציפוי (1 ביצה)

    שן שום כתושה

     מלח

    אורגנו

    שמן קנולה לציפוי העלים או חמאה השתמשתי בשמן

    ההכנה

    חולטים את התרד, מקררים וסוחטים עד תום הנוזלים.

    קוצצים ומערבבים עם הגבינות, חצי ביצה שום כתוש ותבלינים.

     פורסים עלה אחד על נייר אפיה משומן, מברישים את הדף בשמן (או חמאה מומסת). מניחים עליו עוד דף ומשמנים. מניחם בכפית שורה של המילוי ומגלגלים לגליל ארוך. משמנים אותו בהברשה.

    מגלגלים לשבלול ומניחים על נייר אפיה בתבנית.

    מברישים בביצה, אפשר שומשום למעלה

    כך עם כל העלים  (לפי כמות הסועדים והמילוי)

    אופים 25 דקות ב 180- 200 מעלות

    זה תמיד טעים יותר ביום האפייה.

     

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שבלול פילו תרד"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שבלול פילו תרד"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה