עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    אני45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לירן ז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    real life:)
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתכון כפרי של דואט בטטה ודלעת מקורמלים בדבש בנגיעת טחינה

    7/2/19 22:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-07 22:21:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ מתכון כפרי, דרום ]

     

    אדמת הנגב עשירה בחלקות ומניבה מפרי האדמה, המתכון הזה מחבר את פררי האדמה והתוצרת המקומית, מדובר על דלעות ובטטות, דבש וטחינה, מרווה משדות צמחי התבלין, וקמח משדות החיטה של הנגב.

     

    ''

     

    החומרים לדלעת מקורמלת

     

    פלח דלעת

    2 כפות דבש

    כפית סוכר חום

    כפית מיץ לימון

    קורט מלח

    4 עלי מרווה

    קורט קינמון

    פלפל שחור גרוס

    ההכנה של הדלעת

    חותכים את הדלעת לאצבעות

    מערבבים את החומרים בקערית. מערבבים ומצפים את הדלעת בתמיסה.

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות ל 30-45 דקות.

     

    החומרים לבטטה מקורמלת

     

    1 בטטה בינונית

    כף גדולה שמן זית

    מלח גס

    כף שטוחה טחינה גולמית

    כפית שטוחה דבש יד מרדכי ( עדיף טעם ג'ינג'ר)

     

    ההכנה

    מחממים תנור טורבו לחום מכסימלי

    מקלפים את הבטטה, לחצות לפלחים לאורך

    לערבב עם שמן הזית.

    להניח על ניר כסף על הרשת בתנור כולל שאריות השמן.

    טורבו חום 200 מעלות לפחות

    10 – 15 דקות שיהיה מוכן למבחן דקירה.

    לטפטף טחינה גולמית ולהגיש

    הצעת הגשה

    מכינים מבצק פוקצ'ה ז'לבייה במחבת עם שמן זית מהנגב

    ( מרדדים בצק שתפח פעמיים לעיגול ומטגנים משני צדדים)

    יוצקים על הבצק שמן זית ודבש

    מניחים את הדלעת והבטטה המקורמלות

    מגישים עם מבחר גבינות מהחוות הנגב ועלי בייבי

     

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מתכון כפרי של דואט בטטה ודלעת מקורמלים בדבש בנגיעת טחינה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מתכון כפרי של דואט בטטה ודלעת מקורמלים בדבש בנגיעת טחינה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה