פורסם ב: 2018-11-02 10:36:57  - שלח הודעה
- אוף ליין
- אוף ליין
| ארטישוק ירושלמי קונפי עומד בפני עצמו כמנה אבל מעצים פולנטה במיוחד אז כרגע בלי פולנטה 6-8 יח ארטישוק ירושלמי מקולפות רבע כוס שמן זית מלח פלפל שחור תבלין טוסקנה ההכנה מצננים את הארטישוק המקולף שעתיים במי קרח במקרר מוציאים ומייבשים. מחממים תנור ל 200 מעלות מסדרים את הארטישוקים, מגלגלים בשמן. מתבלים בתבלינים, מלח. ואופים שעה עם הפיכה אחת באמצע.
מגישים |
הוספת תגובה על "ארטישוק ירושלמי קונפי ליום הטבעונות"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה