עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    אפרת ש.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    paint
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    העוף הכי טעים

    8/9/18 19:31
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-09-08 19:31:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    [ עוף, עוף בתנור, ראש השנה, מתכון עוף ]

    עוף בסויה סילאן וחרדל

     

    זה מתכון העוף הכי טעים שאכלתי מעודי.

    הכמויות משוחזרות מהזיכרון!

     

    ''

     

    4-6 חלקי עוף, השתמשתי בכרעיים.

    2 כפות סויה אמיתית

    2 כפות סילאן

    2 כפות שמן

    כפית חרדל דיז'ון לא גרגרים

    תבלינים: פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה

    שידרוג: פפריקה מעושנת, כוסברה גרגרים טחון , טוסקנה

     

    ההכנה:

    מערבבים את החומרים הנוזליים בלבד למשרה אחיד בפיירקס

    מניחים לתוכו את העוף ומצפים ומעסים את המשרה לתוכו לכיסוי מלא

    מסדרים בכלי בנוחות ומפזרים את התבלינים

    פלפל שחור גרוס, עליו פפריקה ואז שכבה אחידה של תבלין גריל עוף שמכסה לגמרי את העור!

    מכניסים לתנור חם מאוד 250 מעלות לפחות מכוסה בנייר כסף כשעה 21:00  בלילה ל25 דקות לערך

    ומורידים את החום ל 110 מעלות לכל הלילה. לא פותחים להציץ אפילו שהבית מלא ריח משגע!

    בבוקר בשעה 10 לערך מסירים את ניר הכסף ושוב מעלים את החום ל 200 מעלות לפחות לחצי שעה. אפשר להגיש או ב 60-80  מעלות עד ההגשה.

    סוד ההצלחה זה אפיה איטית

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "העוף הכי טעים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "העוף הכי טעים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה