עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתארז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    golanh2
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    lioba
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    לצאת מהריבוע של עוגת דבש לחג: עוגת שושנים דבש

    21/8/18 22:25
    0
    דרג את התוכן:
    2018-08-22 13:51:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ ראש השנה, עוגת שושנים, שימרית, נטורינה, עוגה לחג ]

    השף של חברת שמרית שלח לי בשבילכם מתכון לחג

    מה שחשוב שזה פרווה

    לא חמאה וגם לא מרגרינה 

    מוצר חדש נטורינה

     

    ''

    צילום חן שוקרון

     

    מצרכים (ל- 3 יחידות עוגה):

    1 ק"ג קמח

    1 שקית שמרים טריים שמרית

    1 כף מלח (20 גר')

    ¼ כוס סוכר (50 גר')

    2 ביצים גודל L

    100 גרם נטורינה רכה על בסיס קוקוס  

    ¼ כוס דבש (80 גר')

    ½1 כוס וחצי מים פושרים (360 מ"ל)

     

    למלית:

    5-6 כפות נטורינה על בסיס קוקוס מומסת

    ¾ כוס סוכר חום מעורבב עם כף קינמון טחון

    להברשה לאחר האפייה:  4 כפות דבש מדוללות בכף מים רותחים

     

    אופן ההכנה:

    1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, הסוכר והמלח. מוסיפים בהדרגה את יתר

        החומרים ומערבלים כ- 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד.

    2. משמנים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח למשך שעה וחצי

        עד שעתיים.

    3. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, כל חלק מרדדים למלבן דק בגדול

        30X40 ס"מ. מסירים שוליים מיותרים ומברישים במרגרינה המומסת. מפזרים    

        שליש מהמלית ומרדדים קלות.

    4. מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה, שהתפר פונה מטה. בעזרת מספריים

        חדות ונקיות חותכים מהבצק כמעט עד סופו חתיכות בעובי של ס"מ. חתיכה ראשונה נשארת במרכז,

        חתיכה שנייה מניחים לכיוון ימין וחתיכה שלישית פונה לכיוון שמאל. חוזרים על סדר הפעולות עד

        לקצהו של הגליל ומסיימים בחלק הפונה ישר.

    5. מכסים ומניחים לתפיחה נוספת כחצי שעה.

    6. מחממים תנור ל °175 מעלות ואופים כ- 15-20 דקות עד שהמאפה שחום ותפוח.

    7. מוציאים מהתנור ומברישים בדבש. מצננים ומגישים.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "לצאת מהריבוע של עוגת דבש לחג: עוגת שושנים דבש "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "לצאת מהריבוע של עוגת דבש לחג: עוגת שושנים דבש "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה