עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    avira111
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    lioba
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יסינראל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שולה63
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    forte nina
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    דג לחודש אב - קציצות דג סלמון

    12/7/18 20:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-07-12 20:46:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ דגים, חדש אב, ללא בשר, סלמון, דג סלמון ]

    קציצות דג סלמון

    מתאים לכל דג

     

    ''

     

    המרכיבים

    חצי פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות ( לפחות חצי קילו)

    חצי בצל סגול או שלם, קצוץ

    2 פרוסות חלה  רטובות סחוטות

    רבע צרור פטרוזיליה

    1 בצל ירוק קצוץ דק

    2 שיני שום כתושים

    רבע פלפל חריף אדום קצוץ דק, דק ( לפי הטעם)

    1 ביצה ( או 2 כפות טחינה)

    פירורי לחם לציפוי

    כפית חרדל

    כפית לימון

    מלח

    כוסברה טחון גרגרים

    פלפל שחור

    שמן זית לטיגון

    ההכנה

    על קרש גדול חותכים את הסלמון לרצועות ולקוביות ומתחילים לקצוץ דק-גס יחד עם הבצל הסגול הקצוץ.

    קוצצים את הפטרוזיליה דק מוסיפים ומעבירים לקערה.

    מוסיפים את כל שאר החומרים, את החלה מרסקים על פומפיה ומוסיפים, הביצה , הבצל והשום והתבלינים, הכל .

    מערבבים היטב גם ליצירת החלבון ולקשירה טובה.

    יוצקים שמן זית למחבת טובה ואיכותית ומטגנים כ2-3 דקות על אש חזקה להזהבה של כל צד ומוציאים.

    בתיאבון

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "דג לחודש אב - קציצות דג סלמון"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "דג לחודש אב - קציצות דג סלמון"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה