עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יין וגבינות עד שבועות

    12/5/18 11:52
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-05-12 11:52:05
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ עד שבועות יין וגבינות, שבועות, יין, יקב היוצר ]

    הכי מתאים יינות לבנים

     אני אהבתי את הגיוורצטרמינר של יקב היוצר ,

    היקב הוא מבית יקב ארזה הירושלמי הוותיק ואחד הגדולים ביקבים משפחתיים. יקב "היוצר" מציע יין פרימיום שיושן בחביות עץ במשך שנה עד שנתיים (בהתאם לסדרה) לרשתות השיווק כחלק מתפיסה כוללת להנגיש יין איכותי לקהל הרחב. על פי ההערכה מחירו של היין יהיה נמוך משמעותית מיין באיכות מקבילה הנמכר בחנויות המתמחות ביין. יקב ארזה נוסד בשנת 1847 על ידי משפ' שור וכעת זה הדור השמיני שמביא לנו את היצירה הזו הנקראת יין.

     

     

    ''

     

    יין בגוון צהוב בהיר עם נגיעות ירקרקות. בעל ריחות של פריחת הדרים, פירות אקזוטיים: ליצ'י וקיווי, ותבלינים. יין רענן ועגול עם סיומת ארוכה ומלאה. הגידול של הענבים  כרם גוורצטרמינר בשומריה (צפון הנגב).האשכולות נבצרו בלילה של ה- 20 לאוגוסט 2017, המיץ הראשון הופרד וקורר. אחרי שפיה המיץ הנקי הותסס בטמפרטורה נמוכה במיכל נירוסטה עד לקבלת יין חצי יבש. נוכחות היין מאפשרת שילובים עם מנות מגוונות: מלוחים לאפריטיף, מנות דגים, ומנות אסיאתיות.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יין וגבינות עד שבועות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יין וגבינות עד שבועות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה