עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    remei
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    gilos1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    tuvia47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כנאפה - עד שבועות יין וגבינות

    11/5/18 08:39
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-05-11 08:39:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ שבועות, יין וגבינות, כנאפה ]

     

     

    כנאפה

     

     

    ''

     

    150-200 גרם שערות קדאיף

    1 גבינה טוב טעם

    1 כוס מים

    1 כוס סוכר

    כף מי ורדים

    פיסטוק חלבי מרוסק (כ15-20 גרם להערכתי)

    100 גרם חמאה

     

    המסתי את החמאה, ערבבתי עם הקדאיף.

    לקחתי מחצית הקדאיף הנחתי בצורב שווה בתבנית עגולה חד פעמית מאלומיניום ( כמו בערכה).

    פיזרתי בצורה שווה את הגבינה, וכיסיתי תוך שאני דואג לכיסוי הצדדים בקדאיף.

    שימנתי את המחבת במעט חמאה, כעת הפכתי את התבנית לתוך המחבת בצורה משולבת, והשארתי

    לטגן עם התבנית מעל לשמירת הצורה. ברגע שהשחים אחרי כמה דקות הסרתי את התבנית ( בדקתי) והפכתי לצלחת. שימנתי שוב קלות וטיגנתי מעט את הצד השני.

    הוצאתי לצלחת .

    במקביל הרתחתי את המים עם הסוכר, המסתי את הסוכר והוספתי כף מי ורדים ( אפשר בלי ואפשר לימון)

    יצקתי את הסירופ על הכנאפה.

    פיזרתי פיסטוק מרוסק

     

    ''

    ובתאבון

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "כנאפה - עד שבועות יין וגבינות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "כנאפה - עד שבועות יין וגבינות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה