עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Nana
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    עד שבועות יין וגבינות: יין רוזה 1848

    30/4/18 09:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-04-30 09:04:41
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ ייו וגבינות, שבועות יקב 1848 ]

    מסתבר שיין רוזה מאוד מתאים למאכלי שבועות, מאפים וגבינות

    אני רוצה להכיר לכם את יין הרוזה של היקב הוותיר , 1848 , דורות של יין

     

    ''

     

    דור 2 רוזה – 2017

     

    צבע היין וורדרד בהיר עם הבזקים בגווני אפרסק. באף רמזים של אשכולית אדומה, אפרסק, דובדבן בהיר . היין בעל גוף נעים וחמיצות פריכה עם סיומת ארומטית, פרותית ומרעננת.

    הגוון המיוחד של היין הרוזה מתקבל משהייה קצרה עם קליפות הענבים.

       נתונים אנאליטיים:

    • צבע:

    רוזה

    • כוהל:

    11.5%

    • pH:

    3.19

    • מתיקות:

    יבש

    • אנרגיה:

    75 קק"ל ל 100 מ"ל

    • הרכב זנים:

    65% גרנאש – 35% ברברה

     

       על הכרם:

    הענבים מגיעים מכרמים הנטועים למרגלות הר תבור בגליל. יבולים מוגבלים ומשטר מים מבוקר תורמים לקבלת ענבים איכותיים וארומטיים. כורמים מנוסים ומעקב אגרונומי רצוף אחרי התקדמות הגפן מאפשרים לבצור כל חלקה בשיאה.      

     

       על עשיית היין: 

    הענבים שהגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות והקרירות הועברו מה"crusher" ישירות אל מיכלי נירוסטה מקוררים. לאחר השריית המיץ במשך כחמש שעות על קליפות הענבים, במהלכה התירוש קיבל את הגוון הוורדרד, הופרד המיץ הטרי והותסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה קרה של 12-14 מע"צ על מנת לשמר את טעמי הפרי המרעננים.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עד שבועות יין וגבינות: יין רוזה 1848"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עד שבועות יין וגבינות: יין רוזה 1848"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה