עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חני באני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צ'יקיטיקה...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חדוה ברנר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    עד שבועות יין וגבינות: מאפה רויאל בצלים כרשה ופטריות

    29/4/18 11:35
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-04-29 11:35:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ יין וגבינות, שבועיות, מאפה רויאל גבינות ובצלים, ללא גלוטן ]

    מאפה רויאל בצלים כרשה ופטריות

    בהשראת השף אורן גירון

     

    ''

     

    למאפה :

    3 בצלים בינוניים חתוך לחצאי טבעות ( רצוי גם סגול)

    3-4 ביצים

    3 שיני שום כתושות\קצוצות

    כרישה פרוסה

    קישוא צעירים קטן פרוסים

    סלסלה פטריות שמפניון רצוי מעורב עם יער

    50 גרם חמאה

    כף שמן זית

    4 ענפי טימין קצוצים

    פלפל שחור גרוס טרי

    כף קמח\ לנמנעי גלוטן כף קמח חומוס או אחר

    מלח

    חצי חבילה פטה או בולגרית

    250 מ"ל שמנת מתוקה

    ההכנה:

    מחממים בסיר שני שליש מהחמאה ומשחימים את הבצלים, מוסיפים שום כתוש והכרשה ומפלפלים ומסירים מהאש לקערה. מוסיפים את שאר החמאה ושמן הזית למחבת מלהיטים מעט ומכניסים את כל פטריות והקישוא. מטגנים למידת עשייה סבירה ( זה הולך לתנור) .

    מצננים לחום סביר.

    הכנת תערובת רויאל: תערובת זו קושרת את כל מרכיבי המאפה ולא קמח והיא מתאימה למקפידים למאכל ללא גלוטן.

    אני הוספתי כף קמח אפשר בכלל בלי ואפשר קמח חומוס ואו עדשים או דומה

     בקערה מערבבים את השמנת והביצים במטרפה מוסיפים פלפל שחור גרוס טרי ומעט מלח. מרסקים את הגבינה פנימה ( אפשר להוסיף גבינות קשות).

     

    מעבירים עם כף עץ את התערובת בצלים וירקות לקערת הרויאל ומערבבים להשוואת טמפרטורות כחצי מהתבשיל והחצי השני.

    בוחרים תבנית או קערת אפיה מתאימה ומרשימה ואופים בתנור 180 מעלות 40 דקות

    אפשר בסיוף למשחים אקסטרא עם טורבו

    לצנן לגיבוש

    לחמם מעט לפני הגשה, מומלץ למרכז השולחן.

    ''

    מאפה מושלם!

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עד שבועות יין וגבינות: מאפה רויאל בצלים כרשה ופטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עד שבועות יין וגבינות: מאפה רויאל בצלים כרשה ופטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה