עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    eicher077
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ~בועז22~
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלט זיתים מבושלים – זייתון מטבוח

    29/3/18 08:29
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-03-29 08:29:12
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ זיתים מבושלים ]

     

     

    זיתים מבושלים זה משהו בסיסי בסלטים מרוקאיים.

    אז בכל חג או למימונה כדאי להכין, כי אוהבים את זה.

     

    ''

     

    כל כך פשוט

    כל כך כיף

     

    קופסא זיתים מגולענים שופרסל 650 אחרי סינון, שופרסל

    10 עגבניות בשלות

    שמן זית

    אפשר קופסא קטנה של רסק

    מיץ מחצי לימון

    חצי כפית מחוקה כורכום

    פלפל שחור

    כפית אריסה למי שרוצה קצת חריפות

    4 שיני שום חתוכים

    אפשר ורצוי להוסיף כמון

     

    ההכנה

    מסננים את הזיתים. מרתיחים את הזיתים בסיר מלא מים וברגע הרתיחה שופכים

    את המים בזהירות, וממלאים מחדש במים – כך שלש פעמים.

    מסננים ומצננים.

    באותו הסיר מרתיחים מים, מכניסים את העגבניות מחורצות מעט כשהמים רותחים מחכים דקה ומוציאים מצננים ומקלפים.

    מרסקים את העגבניות או קוצצים.

    מחממים רבע כוס שמן זית בסיר ויוצקים את העגבניות. מבשלים לפחות שעה תוך ערבוב.

    לאחר שעה מוסיפים את הרסק, התבלינים והשום מבשלים מעט ומוסיפים את הזיתים לשעה  על אש נמוכה ולפני סיום מוסיפים לימון ובודקים טעמים.

    אני מוסיף כפית סוכר לכל תבשיל עם רסק עגבניות....

     

    ''

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סלט זיתים מבושלים – זייתון מטבוח"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סלט זיתים מבושלים – זייתון מטבוח"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה