עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    lioba
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרגא ז.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    d10d10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    "ריזוטו" גריסים ופטריות

    6/3/18 20:00
    0
    דרג את התוכן:
    2018-03-07 18:52:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ גריסים, ריזוטו פטריות ]

    זה ממש "כמעט ריזוטו" רק להוסיף פרמזן לקראת מחצית הבישול או לקראת הסוף ונראה לי שמקבלים ריזוטו מדהים.

     

     ''

    המרכיבים (6-8 מנות)

    כוס גריסי פנינה

    סלסלת פטריות שמפניון

    1 קישוא צעיר

    שמן זית

    מים לפי הצורך ( כ 2 כוסות)

    כוס פרמזן

    פלפל שחור גרוס טרי

    פפריקה

    בצל סגול

    בצל לבן

    מלח

     

    ההכנה

    משרים את הגריסים 6 שעות או לילה.

    מטגנים את הבצלים הפרוסים, מוסיפים את הפטריות כשהן מחולקות לרבעים, ואת הקישוא קצוץ, והתבלינים, וממשיכים לטגן כ 10 דקות תוך עירבוב. לקראת הסיום אפשר להוסיף רבי כוס מים להשלמת הבישול.

    מוסיפים את הגריסים ומים כדי כיסוי, ומבשלים לפחות חצי שעה תוך ערבוב והוספת מים כשנדרש. טועמים ומתקנים תיבול. כשהגריסים נפתחו ומוכנים לאכילה מכבים ומשאירים מכוסה חצי שעה  לפזר פרמזן ומגישים

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על ""ריזוטו" גריסים ופטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על ""ריזוטו" גריסים ופטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה