עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    lioba
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרגא ז.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    d10d10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פסטה עם תרד ופטריות

    22/2/18 22:31
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-02-22 22:31:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פסטה ]

     

     

    לפעמים אני מוצא תרד יפה ולא יכול להתאפק, קונה.

    אחר כך באים הביתה מגיע יום שישי ואז כשהמקרר הגז והתנור מפוצצים מהתבשילים סופסוף נמצא התרד בפינה השמאלית התחתונה של מדף הזכוכית .

    התרד הזה נקי ושטוף וכעת אני שואל את עצמי מה רציתי להכין?

    לקציצות זה לא מספיק, לזנייה נמאס, אז מה?

    ואז אני נזכר בפסטות הנהדרות שמגישים במסעדות, אבל אין לי מתכון.

    זו העת ליצירתיות שלי

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

     

    1 חבילה תרד נקי ושטוף (200 גרם)

    250 פסטה שטוחה ( פטוצ'יני או Tagliatelle וכדומה)

    5-6 פטריות שמפיניון פרוסות ( טריות)

    כף צנובר קלוי

    4 זיתים שחורים מצומקים

    שמן זית

    שני שיני שום

    חצי בצל ( סגול) קצוץ

    מל"פ

     

     

    את הפסטה מבשלים לפי הוראות היצרן במים עם מעט מלח. שוטפים, ומערבבים בשמן זית למניעת הדבקות.

     

    מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הפטריות מערבבים שתי דקות לערך ומסירים מהאש.

    מכניסים לאותו המחבת את שיני השום ומיד את עלי התרד שלמים ומערבבים

    בעדינות עד שהם  מוכנים ( שתי דקות לערך)

    מערבבים עם הפטריות והתרד עם הפסטה.

     

    לפני ההגשה אפשר לתת הקפצה על המחבת לחימום

    בהגשה מפזרים למעלה צנוברים קלויים ורצועות זיתים מצומקים.

     

    בתיאבון.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פסטה עם תרד ופטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פסטה עם תרד ופטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה