עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי וולפסון
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    פיני1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נשאר לכם משמש יבש הנה מתכון חגיגי - חזה עוף

    2/2/18 09:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-02-02 09:01:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פירות יבשים, משמש יבש, חזה עוף ]

    חזה עוף ופירות יבשים

     

    ''

     

    חומרים

     

    שני בצלים קצוץ

    4 שיני שום שום קצוץ

    2 כפות שמן זית

    1 כפית כורכום

    1 כפית כמון

    1 כפית קינמון

    חתיכת ג'ינג'ר מגורד

    קליפת מגורדת מלימון אחד

    20 משמשים [אם משתמשים בפרי מיובש משרים קודם במים חמים ל-15 דקות]

    8 יחידות חזה עוף חתוך לרצועות

    כוס ציר עוף

    420 גרם חומוס מבושל

    פטרוזיליה

    מלח ופלפל לפי הטעם

     

    אופן ההכנה

    מחממים סיר רחב על האש עם שמן הזית. מוסיפים את הבצל והשום ומאדים עד לשקיפות.

    מוסיפים התבלינים ,הג'ינג'ר והלימון ומאדים שתי דקות נוספות.

    מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש גבוהה כעשר דקות.

    מפזרים מעל מעט פטרוזיליה ומגישים.

     

    מתכון של שף יאיר פיינברג 

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נשאר לכם משמש יבש הנה מתכון חגיגי - חזה עוף "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נשאר לכם משמש יבש הנה מתכון חגיגי - חזה עוף "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה