עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    remei
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    gilos1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    tuvia47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    לט"ו בשבט - אורז שמונת האוצרות

    25/1/18 19:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-01-25 19:33:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אורז שמונת האוצרות, טו בשבט, פירות יבשים, מתכון סי ]

     

     

    אורז שמונת האוצרות

     

     

    ''

     לאורז:

    1 כוס אורז לבן

    1.5 כוס מים

    100 גרם מרגרינה

    3/4 כוס סוכר

     

    אוצרות:

    דובדבנים מסוכרים וגם חמוציות אפשר

    1 טבעת אננס מיובש

    שקדים מקולפים

    4 תמרים חצויים ל2

    צימוקים

    4 משמשים חצויים

    קליפות תפוז מסוכרות

     

    ריבה רצוי אדומה

    25 גרם מזולה

     

    ההכנה

    שוטפים את האורז ומייבשים קמעה, שמים בסיר עם המים ומבשלים פתוח עד לרתיחה,

    ממשיכים עד שהמים נספגים באורז, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה 10 דקות שיתפח.

    מוסיפים לאורז החם את המרגרינה בקוביות ואת הסוכר

    מערבבים בעדינות. מבשלים 5 דקות נוספות.

     

    משמנים קערה חסינת אש במזולה ( לצורך שימון והדבקה)

    מסדרים את הפירות בצורה דקורטיבית:

    בתחתית אננס, סביבו דובדבנים מסוכרים ומסביב את הפירות והשקדים.

    מוסיפים על זה שליש מכמות האורז מהדקים קלות.

    מורחים את האורז בריבה

    מוסיפים עוד שליש מכמות האורז ועליו ריבה

    ואת השליש האחרון

    מהדקים קלות.

     

    שמים בסיר גדול תחתית או חישוק מתאים, אפשרי קופסת טונה פתוחה משני צדדים

    שתשמש כסטנד בתוך הסיר.

    ממלאים מים עד גובה החישוק, מרתיחים.

    מכניסים רצועות אלומיניום על מנת שניתן יהיה להכניס את הקערה או להוציאה.

    מניחים את הקערה על החישוק בסיר עם המים הרותחים.

    סוגרים את הסיר ומשאירים להתבשל על האדים שעה.

    מוציאים, מפרידים קלות עם סכין והופכים על צלחת הגשה.

    אם לא מגישים מייד מומלץ לאדות קלות לפני ההגשה.

     

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "לט"ו בשבט - אורז שמונת האוצרות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "לט"ו בשבט - אורז שמונת האוצרות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה