עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתארז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חכמה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rossini
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    YAANKI
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרה קונפורטי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פלאפל קינואה

    19/1/18 10:16
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-01-19 10:16:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ קינואה, צמחוני, טבעוני, ללא גלוטן, בריאות, פלאפל ]

     

    קינואה, הגרגר הבריא הזה שאולי לא כולם אוהבים יכול להפוך לפלאפל מדהים.

    את הרעיון לפלאפל הזה קיבלתי ממסעדת עבה במודיעין, באתי טעמתי, אהבת והכנתי.

    זו פעם ראשונה שאני מכין, אני מניח שהמתכון ראוי לשיפורים ושינויים  לפי הטעמים.

    המתכון דורש תכנון והכנה מראש של המש ושל הקינואה!

     

    ''

     

    מרכיבים

    כחצי כוס קינואה לבנה

    כחצי כוס שעועית מש

    4 כפות קמח חומוס

    1 בצל לבן

    חצי צרור פטרוזיליה, ללא גבעולים

    חצי כף כמון

    כפית גרגרי כוסברה

    4 שיני שום כתושות

    מעט סודה לשתיה או אבקת אפיה

    מלח

    שמן ( קנולה)

    הכנה

    את שעועית המש משרים במים שלושה ימים ( בהחלפה)

    את הקינואה משרים כמה שעות במים, מסננים, מבשלים כ 10 דקות, מסננים ומצננים.

    במעבד מזון טוחנים את המש, מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה וגם את השום הכתוש והתבלינים.

    מעבירים לקערה, מוסיפים את הקינואה וקמח חומוס הסודה כמתפיח ומערבבים לתערובת אחידה.

    מחממים שמן עמוק בסיר , השתמשתי בסיר מיוחד עם רשת.

    ומטגנים, הופכים פעם אחת  אחרי שהצד העמוק מוכן.

    לא יאומן!!

     

    ''

     

    מגישים עם טחינה או איך שרוצים

    כל עוד לא השתמשתם בפיתה זה ללא גלוטן.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פלאפל קינואה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פלאפל קינואה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה