עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יולילביא
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אפרת....
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    smarty74
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    .סיגל.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צלילי הלב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הכנות לנובי גוד....

    28/12/17 22:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-12-28 22:45:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ סילבסטר, אוכל רוסי, נובי גוד ]

    סלט דג מלוח רוסי

    פילטים של דג מלוח חתוכים

    2 תפוחי אדמה מבושלים

    שמיר

     מיונז

    מלפפון חמוץ

    בצל

     

    חותכים לקוביות , קוצצים שמחר ובצל ומערבבים עם מיונז

    אפשר לימון ופלפל שחור

    ''

     

     

    סלט סלק רוסי

    אם מחברים סלק, תפוחי אדמה ומיונז מגיעים למאכלים האהובים אצל הרוסים ולא רק.

    אז מה צריך לעשות?

     

    מרכיבים

    1 סלק

     1 תפ"א גדול

    רבע בצל סגול

    3-4 ענפי שמיר

     כף או שתיים מיונז

    חצי כפית חרדל

    מיץ מחצי לימון

     

    ההכנה

    את הסלק אופים מראש בנייר אלומיניום 180-200  מעלות שעתיים, מצננים ומקררים ( עדיף יום מראש. (אני אופה בנייר אלומיניום שלושה סלקים סלטים שונים)

    את תפוח האדמה כדרי לבשל מראש בבוקר או יום מראש בקליפתו. לצנן ולקרר ( אפשר לבשל לפני ההכנה ולקרר בפריזר!!

    כעת הכל מוכן להכנה:

    מקלפים בתנועות כף יד את הסלק, חותכים לקוביות ומכניסים לקערה.

    מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות ולקערה

    קוצצים את השמיר ומוסיפים

    קוצצים דק את הבצל הסגול ( או בצל לבן)

    סוחטים את הלימון

    מוסיפים את המיונז והחרדת וקצת מלח  עם הבצל והלימון לקערה ומערבבים.

    מקררים שעה ומגישים

     

    לעצום את העיניים

    ''

     

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הכנות לנובי גוד...."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הכנות לנובי גוד...."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה