עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי וולפסון
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    פיני1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פשטידה לערב שבת - בצלים וכרשה

    20/12/17 23:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-12-20 23:04:11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פשטידה בצלים וכרשה, פשטידה, חלבי ]

    אנחנו  אוכלים בערב שבת חלבי

    בדרך כלל זה: דג, פשטידה, פוקצ'ה וסלטים

    הנה פשטטידה נהדרת ומצליחה

     

    פשטידת כרשה ובצלים בניחוח גבינת עיזים

    פשטידה שמזכירה טעמים וניחוחות של פרובנס

     

    ''

     

    המרכיבים:

    1 כרשה

    1 בצל לבן

    1 בצל סגול

    1 קוטג'

    2 כפות גבינת עיזים

    3  פרוסות גבינת  עיזים בגליל

    3 ביצים

    2 כפות קמח תופח

    כף פירורי לחם ( פאנקו)

    כפית טימין

    קורט אורגנו

     קורט פלפל שחור

    2 כפות שמנת לבישול

    2 כפות גבינה צהובה מרוסקת

     2 בצלים ירוקים קצוצים

    שמן זית

     

    ההכנה

    פורסים את הכרשה, פורסים את הבצלים לאורכם. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים והכרשה לשקיפות, מוציאים ובאותו סיר מטגנים מעט את הבצלים הירוקים.

    לצנן ולערבב בקערה עם שאר החומרים פרט לטבעות גבינת העיזים.

    אני נוהג לכסות את תחתית התבנית בשמן זית ומעליו שכבה של פירורי לחם ( בנוסף) לקבלת מעין בסיס ומניעת הדבקות.

    יוצקים את התערובת לתבנית. מקשטים בטבעות גבינת העיזים.

    מכניסים ל 40 דקות לתנור חם 180 מעלות.

     

    ''

     

    בתיאבון

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פשטידה לערב שבת - בצלים וכרשה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פשטידה לערב שבת - בצלים וכרשה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה