עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    remei
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    gilos1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    tuvia47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתכון לקרונאט במילוי קרם קליק

    6/12/17 18:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-12-06 18:13:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ חנוכה, קרונאט, סופגניות, יונית צוקרמן, קליק ]

    באדיבות יונית צוקרמן "מלכת המטבח"

    למי שמאס בסופגניות קלאסיות ורוצה להרשים את המשפחה והאורחים בחנוכה עם מתכון קל, טעים וחגיגי, יצרה הבלוגרית יונית צוקרמן שילוב בין קרם עשיר לטרנד הקינוח המטוגן שסחף את ארה"ב – הקרונאט !

     

    ''


    משך ההכנה :45 דקות.

    מצרכים : 

    בצק שמרים עלים

    שמן לטיגון עמוק

    מצרכים למילוי: 

    3 שמנת מתוקה

    2 כפות אבקת סוכר

    3 חבילות קליק

    שוקולד מריר

    שוקולד לבן

    אופן הכנה : 

    1. מפשירים בצק עלים במקרר במשך יממה או מחוץ למקרר במקום קריר. כאשר השקית מתנפחת זה הסימן שהבצק הופשר והתחיל תפיחה. זה הזמן לפתוח את הבצק למלבן ארוך. לקפל לשניים, ועוד הפעם לשניים, סה"כ 3 קיפולים.
    2. לרדד את הבצק המקופל עד לגובה ס"מ וחצי.
    3. קורצים עיגולים בהיקף כוס ובעזרת  צנתר קורצים עיגול נוסף קטן במרכז (לצורת דונאט).
    4. מכסים בניילון ולהתפיח חצי שעה
    5. לאחר חצי שעה מטגנים בשמן חם (180 מעלות. בטיגון סופגניות ובכלל - מאוד כדאי להשתמש במד טמפרטורה אם יש).
    6. להניח להתקרר.

    קרם קליק:

    1. 1.    מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר לקצף יציב. 
    2. 2.    מוסיפים 2 חבילות קליק טחון במעבד מזון, להעשרת הטעם ומרקם נגיס וכיפי.
    3. 3.    ממלאים את הקרם בשקית זילוף ומזלפים מבפנים מהצד. ניתן לחצות את הקרונאט עם סכין ולזלף באמצע (כמו כריך).

    גנאש :

    ממיסים 200 גרם שוקולד ושמנת מתוקה אחת (ניתן להחליף ל-150 גרם שוקולד לבן וחצי כוס שמנת).

    טובלים את הקרונאט, מקשטים בקליקים אן כל קישוט שאוהבים.

     

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מתכון לקרונאט במילוי קרם קליק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מתכון לקרונאט במילוי קרם קליק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה