עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    remei
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    gilos1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    tuvia47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    במקום הקרפלעך , חיתוכיות למרק

    29/9/17 10:09
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-09-29 10:09:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ יום כיפור, ארוחה מפסקת, איטריות, תוספת למרק ]

    גלילי " הפתעת מרק" או " גלילי אטריות בצק חיתוכיות "

    המתכון הזה ממטבחה של נורית פלד התפרסם לקראת הארוחה המפסקת, ובאמת שכבר לזוג, קשה להכין קרפלעך כך שנראה פתרון הולם. בפועל זה נהדר, שונה, מיוחד וטעים.

    בואו נצא מהריבוע או המשולש לעיגול...

     

    ''

     

    החומרים

    2 כוסות של פעמיות של שתיה חמה!

    כוס קמח תופח

    עלי צמחי תבלין וטעם: סלרי, פטרוזיליה, שמיר ועוד

    רבע כפית כורכום

    2 ביצים

    כפית אבקת מרק, עוף, בטעם עוף או אחר

    2 כפות אפונה מבושלת, או עדשים מבושלות

    2 כפות גזר מבושל

    כף או שתיים מים או חלב סויה

    רבע כפית שמן כמהין ( רצוי )

    ההכנה

    ליצור בצק מהחומרים ללא הירקות, להוסיף את העלים והירקות,

    לרסס את הכוסות החד פעמיות בשמן וליצוק מהבלילה לגובה חצי, לא יותר!

    להכניס כל כוס למיקרו לדקה, דקה וחצי בהתאם, הבצק תופח ועולה וצריך להיות יציב למגע אצבע ( לא רטוב ולא יבשושי) תמיד אפשר להחזיר ולהוסיף זמן במיקרו ( לא ההפך....)

    לצנן, להפריד ולהוציא

    לחתוך לגלילים לא עבים ( עובי עט או זרת) ולהכניס למרק

    בתיאבון

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "במקום הקרפלעך , חיתוכיות למרק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "במקום הקרפלעך , חיתוכיות למרק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה