עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6503)

    ירוןפז1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    פיני1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אסתר רבקה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rossini
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פשטידת איטריות עם פטריות

    1/9/17 10:38
    1
    דרג את התוכן:
    2017-09-08 12:41:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פשטידה, פשטידות, חלבי, פטריות, איטריות ]

     

    ''

     

    האיטריות הדקיקות האלו  פשוט נפלאות, איך לא חשבתי קודם להכין מהן פשטידה.

    המרכיבים

    חצי חבילה איטריות (עם הפלוס)

    2 ביצים

     4 כפות גבינת שמנת

    4 כפות צהובה מרוסקת

    חצי קוטג'

    סלסלת פטריות

    בצל

    כרשה או שתיים

    רבע צרור פטרוזיליה

     רבע צרור שמיר

    כמה עלי בזיליקום טריים

    פלפל שחור, מלח

     

     

    ההכנה

     בסיר מטגנים פטריות קצוצות עם בצל ( קודם הבצל ומוסיפים פטריות ופלפל שחור)

    בסיר מבשלים את האיטריות .

    מצננים

    בקערה מערבבים את כל החומרים ומוסיפים 2 כפות שמן זית

    בפיירקס או תבנית מתאימה יוצקים מעט שמן לתחתית, יוצקים את התערובת ומכניסים לתנור 180 מעלות ל 25-30 דקות

     

    יאמי

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פשטידת איטריות עם פטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    2/9/17 13:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-09-02 13:44:53
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    תודה על המתכון, אני שונא לוקשן אני מעדיף תפו"א. לדעתי ניתן לשנות את המרכיב מלוקשן לתפו"א (הייתי מוסיף גם תרד).

    --
    נת**הו משקיע בחצי קרחת חצי חודש, אז מה הוא מסוגל לעשות בשביל המדינה? אה?
    8/9/17 12:41
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-09-08 12:41:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ד. צמרת 2017-09-02 13:44:53

    תודה על המתכון, אני שונא לוקשן אני מעדיף תפו"א. לדעתי ניתן לשנות את המרכיב מלוקשן לתפו"א (הייתי מוסיף גם תרד).

     

    אפשר עם תפ"א מרוסק, בטח שאפשר אפילו ננסה בהזדמנות


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פשטידת איטריות עם פטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה