עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    yoyo50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אם החיטה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    lioba
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תערוכת קולינרי 2017

    18/6/17 09:41
    0
    דרג את התוכן:
    2017-06-21 18:24:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ קולינרי 2017, תערוכה, קולינריה, מוצרים ]

     

    תערוכת קולינרי המאורגנת ומנוהלת על ידי סטודיו בו עמי, הפכה להיות התערוכה המקצועית ביותר שמאפשרת מפגש מקצועי בין יצרני המזון  וקולינריה לבין הקהל המקצועי המתעניין. בעיקרה היא מכוונת לעסקים, להיכרות עם המוצרים והחברות והעיקר היא אינה בזאר. להפך היא קצת  יותר מדי מכוונת לעסקים מצד חלק מהמציגים. בעצם  זו תערוכת בוטיק  המאפשרת  מספר מצומם ואיכותי של מציגים לכל נושא ומאפשרת למבקר לחוות , להתרשם וגם לטעום קצת מכל דבר.

     

    ''

     

    התערוכה והכנסים התקיימו במלון דן פנורמה שהפך למיקום מסורתי.

     

     

    רשמים קצרים

     

     

    ''

    הגבינות של צוריאל

     

     

    ''

    אי אפשר לפספס את הביתן המסורתי עם מבחר טעימות  של מחלבת צוריאל.  תמיד שווה לבקר לטעום ולהתרשם.

    הביתן של נפטון , המעצמה שהולכת ומתפתחת בעולם התבלינים והרטבים גם למגזר הפרטי ובעיקר למוסדי. השנה התחדשנו ברטבי לייט ובמגוון של תבלינים הודיים ואחרים.  אצלי במטבח רק נפטון (כמה שאפשר). http://www.neptunefoods.co.il/

     

    ''

    טרז פזוס!  חברת טרז פזוס הוקמה בשנת 1994 על ידי השף איתמר דוידוב ורענן סלומון והביאה לארץ את בשורת המטבח המקסיקני – סוער, צבעוני ומלא גוונים וטעמים הציגו  מבחר של נאצוס, פלפלים ממקסיקו, רטבים ותבלינים. אימצתי לי טורטיות קמח עם סלק, זה הולך להיות שוס. http://trespesos.co.il/

     

    ''

    הביתן של לדיפלומט מציג מגוון אדיר של מוצרים מהשורה הראשונה, פסטות תוצרת חוץ, ניוקי. קמח של קאפוטו, רטבים, שמנים וממרחים, סויה קיקומן, המוצרים התאילנדים של סוואלי – הלת'י בוי, מוצרים מסין וקוריאה, מוצרים מקסיקנים ועוד. הבעיה של אימפריות היא האדישות של המציגים, אני רושם זאת למרות שהמקום שקק כמו קן נמלים. מאידך הטעימות שהגיש השף איל פינקלשטיין לקארי טבעוני ולראגו בולונז טבעוני היו שוס רציני וקידום המוצרים הבריאים לתחליפי בשר. http://www.diplomat.co.il/

     

     

    ''

    השוס של התערוכה היה בדוכן קטן ומיוחד של "תבליני בר" כן, כן! כאן הציגו את הסדרה הצמחית לתחליפי בשר שהם מכינים עם התבלינים שלהם, ואתם יודעים הטרנד של הטבעוניים והצמחוניים כיום  זה מהלך מוביל בציבור תרשמו לפניכם תבליני בר ניתן להשיג בחנויות מובחרות כמו "לגעת באוכל" ו "קרל ברג" ועוד. מבחינתי המפגש השני שלי עם המוצר הזה היה חדיגה שאם אפסיק לאכול בשר זה בזכות מוצרים כאלו איכותיים. יש להם תערובות להכנת בשר מהצומח, תערוהות להכנת המבורגר צמחוני, גם קבב, גם קציצות ואפילו ברוטב, ויש תערובת לקציצות צמחוניות ולפשטידות. המוצרים יבשים ומגיעים באריזה של 250 גרם.

     

    ''

    תמרה הציגו רוטב הולנדייז פיתוח של יונתן גווילי שרק מוסיפים שמנת וזה מוכן, השף אלחנן מלכיאור והצוות שאיתו הכינו שם מעדנים להשתגע!! http://www.tamaraltd.co.il/

     

    ''

    תמר הכנרת לא מפסיקים להפתיע עם הדברים שאפשר להכין עם סילאן. השף חיים סלמון פשוט עושה להטים עם הרוטב, רביולי מקולרבי במילוי ארטישוק ונגיעת סילאן צ'ילי חרפרף, חציל  עם סילאן וטארטלטים עם ריקוטה ברס בוטנים וסילאן. אם נוסיף לזה את המרקים ושאר מעדנים שהוא הכין בתערוכות הקודמות אני רק מצטער שנגמר לי הסילאן. http://www.tamarkineret.co.il/

     

    "הרמס דגים" (שחקן חדש בקולינרי?) הציג את מבחר הדגים המעושנים שלו ועוד מדגת הים אין ספק שמדובר במבחר עצום וטעים מאוד. http://www.hermesfish.co.il/

     

    ''

    ברקנית מחלבה משפחתית בבעלות אבינועם ומיכל ברקין. נוסדה ב – 1978 בכפר יחזקאל. הייתי שם פעם ומאז אני מכור על הגבינות צאן שלהם במיוחד על הסנט מור, כאן בתערוכה היו להם גבינות בוטיק שאין בשומקום!! https://www.facebook.com/mbarkanit/

     

     

    ''

    ואם כבר גבינות משק יעקבס זה המקום . רוצים גבינות בקר, עיזים או צאן ברמה הכי טובה במזרח התיכון. יעקבס זה המקום. http://www.jacobs-d.com/Site/he/pages/homePage.asp

     

    לחם חם ( מבית לחמא) הציג לחמים ומאפים. גם מאפיית אנג'ל הציגה לחמים ומאפים.

     

     

     

     

    ''

    חידוש מהפכני הוצג בביתן של כרמל דיירקט: מעשנות קרמיות מגודל בייתי עד גודל מוסדי. ראיתי צילומים של תוצאות. זה כל כך חדש בארץ שעדיין אין חומר, חבל. https://www.carmeldirect.com/

     

    ''

    כמהין ברעם הציגו כמהין קייצי  רק 3000 שקל לקילו ( מי קונה קילו).

    טחינה אל ארז הידועה

     

    ''

    עמיאל פירות יער המתיקו את היום, שלל כזה מגוון וטעים שבאמת נדיר לפגוש

     

     

    פיין קוק הציגו את הציוד שלהם , כיום נמצא בכל מטבח מקצועי. http://www.feincook.co.il/

     

    רשיונל את הציוד למטבחים מוסדיים

     

    450C את התנור פיצה שלהם ( דל פפה)

     

     

    ועוד ועוד

     

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תערוכת קולינרי 2017"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תערוכת קולינרי 2017"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה