עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6500)

    rossini
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתארז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    annak11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ירוןפז1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    say_yes
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרה10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Vered C
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אביבי32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קיש (פאי) פטריות לשבועות

    11/5/17 23:25
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-05-11 23:25:12
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פאי, קיש, פשטידה לשבועות, פטריות, קיש פטריות, פאי פטריות, שבועות, חלבי ]

    מתכון מנצח

     

     

    קיש פטריות קלאסי

    פשוט משהו שאוהבים

     

    ''

    המרכיבים

     לבצק

    1.5 כוס קמח לבן

    1-2 חלמון ( הבת שלי ממליצה על 2)

    75 גרם חמאה

    2 כפות גבינה צהובה מרוסקת

    כף מים לפי הצורך

    מלח

    למילוי

    2 סלסלות של פטריות

    2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים

    מיכל שמנת מתוקה

    2 ביצים

    2 כפות גבינה צהובה מרוסקת

    2 כפות בולגרית מרוסקת

    1 כף קמח

    מלח פלפל

    ההכנה

     חותכים את החמאה לקוביות ומערבלים עם חומרי הבצק פרט למים במעבד. מתקבל בצק פירורים!

    להוציא וללוש לבצק בידיים לבצק אם צריף מוסיפים מעט מים. לקרר חצי שעה במקרר.

    לרדד במערוך, ( לסגור מפרצים) צריך לרדד יותר גדול מקוטר התבנית.

    להפוך על תבנית הקיש ( רצוי משומנת עם מעט חמאה אבל לא חובה. להצמיד לשוליים ולדפנות, לחתוך את המיותר.

    לחמם תנור ל 180 מעלות

    לדקור את הבצק, אני מניח שעועית יבשה ולאפות כ 10 דקות רבע שחה ( לא אפיה מלאה)

    צריך לתזמן כך שכשהבצק מוכן אפשר ליצוק לתוכו את המלית זה מחייב שכל חומרי המלית מוכנים.

    ז"א לפרוס קודם בצל ולטגן ולהוסיף את הפטריות. לסנן מהנוזלים ואז לחכות רגע עם יתר המרכיבים ולהכניס את הבצק לתנור.

    כעת מחזירים את הפטריות והבצל לסיר מחממים מוסיפים את החומרים שמנת, גבינות, תבלינים ובסוף בהשוואת טמפרטורות את הביצים. מערבבים ויוצקים לתוך הבצק של הקיש וממשיכים לאפות עד שמוכן, לפי הצבע, והמגע . זה 30-40 דקות.

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קיש (פאי) פטריות לשבועות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קיש (פאי) פטריות לשבועות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה