עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6501)

    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ~בועז22~
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אסתר רבקה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אפרת ש.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Vered C
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קציצות בקר באפונה וארטישוק

    21/4/17 16:55
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-04-21 16:55:10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ מתכון, קציצות ]

     

     

    במטבח המרוקאי יש שימוש רב להכנת קציצות עם ירקות ואפונה. קראתי על שילוב מעניין של קציצות עם שומר ואפונה.

    אולם החלטתי להכין קציצות עם אפונה ולבבות ארטישוק- שילוב נפלא.

     

    המרכיבים:

    חצי קילו בשר טחון טרי

    חצי שקית אפונה עדינה קפואה

    שקית תחתיות ארטישוק קפואה ( מופשר)

    3 פרוסות חלה לקציצות ( או פירורי לחם )

    1 ביצה

    4 שיני שום

    בצל פרוס

    רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

    תבלינים: תבלין הבית, כמון, כורכום, כוסברה גרגרים, פפריקה מרוקאית מתוקה.

    מלח פלפל

    פירורי לחם מתובלים

    שמן לטיגון

    מים

     

     

    ההכנה:

    מערבבים את הבשר עם החלה שהושרתה במים ונסחטה, מוסיפים את הביצה התבלינים, שום כתוש, והפטרוזיליה. מלח לפי טעם.  לשים לתערובת אחידה (לא במעבד!!!)

     

    את הארטישוק חותכים לפרוסות. אם יש לבבות סיביות לא להשתמש או לקלף!

    מטגנים את הבצל הפרוס.

    צרים כדורי בשר, עדיף בידיים רטובות, מגלגלים בפירורים ומכניסים לסיר בו הבצל כבר השחים.

    הופכים להשחמה של הקציצות מהצד השני.

    מוסיפים את פלחי הארטישוק ומנערים מעט את הסיר שישתלבו בין הקציצות.

    מרוקנים חצי שקית של אפונה עדינה צעירה מעל הקציצות. מפזרים עוד תבלינים מעל ומוסיפים מים לכיסוי ולא יותר.

    בישלתי כשעתיים.

    נפלא.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קציצות בקר באפונה וארטישוק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קציצות בקר באפונה וארטישוק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה