עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6500)

    YAANKI
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ירוןפז1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rossini
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ספיישל ליל הסדר ארטישוק ממולא - מנה לחג

    8/4/17 20:54
    1
    דרג את התוכן:
    2017-04-08 20:55:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ פסח, ליל הסדר, ארטישוק, ארטישוק ממולא ]

    ארטישוק ממולא

    ארטישוק ממולא אצלנו זה בארוחות חגיגיות בעיקר בפסח וראש השנה. בפסח מכינים עם קמח מצה ושאר תוצרים מתאימים והימות השנה עם חלה פרוסה ופירורי לחם. לצמחוניים הייתי מכין עם תחליפי בשר כמו סויה או סייטן, ופעם אף הכנתי עם מילוי כמו לקציצות עדשים.

    החומרים

    2 שקיות תחתיות ארטישוק קפואות ( מפשירים במים עם לימון)

    חצי קילו בשר

    חצי כוס קמח מצות

    3 שיני שום כתושות

    כמה ענפי פטרוזיליה קצוצה

    1 ביצה

    בצל

    שמן זית בנדיבות

    תבלינים ( כמויות לפי הטעם בערך חצי או רבע כפית) : כורכום,  בהרט או ראס אל חנות, פפריקה, פלפל שחור, כוסברה מגרגרים, כמון

    מלח

    תבלינים לרוטב: כורכום, כמון, פלפל שחור, רצוי מעט משייה

    חצי קופסה עגבניות כתושות איטלקי, 4 שיני שום, מיץ מחצי לימון קטן

    מומלץ חומוס קפוא מבושל או שימורי חומוס זה נותן סמיכות לרוטב בבישול ארוך.

    4 כוסות מים בהתאם.

    ההכנה

    מערבבים את הבשר עם קמח מצות, ביצה ותבלינים ומלח כמו לקציצות.

    ממלאים את התחתיות ארטישוק.

    בסיר סוטאז' יוצקים שמן זית ומוסיפים את הבצל כאשר השמן חם.

    טובלים את הבשר של הארטישוק בקמח בפירורים

    מוסיפים לסיר הטיגון עם הצד של הבשר קודם להשחמה לכמה דקות והופכים.

    מוסיפים את כל חומרי הרוטב ומבשלים. כל חצי שעה הופכים שלא ידבק אבל בזהירות שלא תתפרק הקציצה...

    מבשלים כך כשעתיים לפחות

    מגישים

     

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ספיישל ליל הסדר ארטישוק ממולא - מנה לחג"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ספיישל ליל הסדר ארטישוק ממולא - מנה לחג"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה