עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6500)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אם החיטה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חדוה ברנר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאצו, דיקור...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נשימה חדשה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    day-dreamer
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Vered C
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    סערה בכוס וי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אביבי32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מנה לשבת: מקלובה

    16/3/17 23:18
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-03-16 23:18:29
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ מנה לשבת, מקלובה ]

    מקלובה

     

    ''


    מרכיבים:
    חבילה פרגיות ( קילו ) מנוקה וחתוך
    2 בצלים גדולים
    4 פרחי כרובית חצויים או פרוסים
    גזר חתוך למקלונים עבים
    5 פרוסות חציל עובי בינוני
    2 תפוחי אדמה פרוסים בינוני
    כוס וחצי אורז יסמין שהושרה שעה במים חמים
    3 עלי דפנה

    3 כפות צנובר קלוי
    שמן קנולה עם מעט שמן זית כחצי כוס לערך
    ציר עוף או מרק עוף
    מים ( לא מדדתי)*

    תבלינים:
    כפית בהרט
    כפית כורכום
    קורט קינמון
    קורט חוויג' למרק
    פלפל שחור, פפריקה, כוסברה גרגירים טחון
    3 גרעיני הל טחונים

    ההכנה:
    בסיר גדול מטגנים 2 בצלים פרוסים גס, מוציאים.
    ולאחר מכן את פרחי הכרובית הפרוסים, מוציאים.
    מטגנים מעט את הגזר, מוציאים.
    מטגנים את פרוסות החצילים, מוציאים.
    מטגנים את הפרגיות מכל הצדדים (כדאי להגיר עליהן את השמן שניגר מהירקות)
    מטגנים את תפוחי האדמה, הופכים אותם ממשיכים לטגן קצת ומכסים את הסיר.
    ** אסור שתפוחי האדמה ידבקו לסיר
    מעבירים את העוף לסיר אחר, מבשלים ב 4-6 כוסות מים וכף אבקת מרק עוף כחצי שעה. או משתמשים בציר עוף שיש לנו מראש.

    כעת מסירים את המכסה מהסיר הגדול שאת תחתיתו מכסים תפוחי האדמה המטוגנים
    מניחים 4 חצאי כרובית מטוגנת, מפזרים מחצית מהבצל המטוגן מחצית מהגזר,ומעל את פרוסות החצילים. מפזרים צנובר
    מניחים מעל את הפרגיות המטוגנות ומבושלות, עלי הדפנה ובמרווחים מכניסים את שאר הכרובית הגזר ומחצית השנייה של הבצל המטוגן.

    מערבבים את תערובת התבלינים עם האורז שהושרה שעה במים וסונן.
    מפזרים את האורז על העוף כך שיכסו את כל החלק העליון. ומזרים עוד צנובר.
    מוסיפים את מי המרק בו בושל העוף, המים צריכים לכסות מעט על התבשיל.
    מבשלים כחצי שעה ומעבירים לפחות לשעה נוספת על האש הכי קטנה.
    מכבים וממתינים חצי שעה.
    הופכים על מגש מתאים.
    עוצמים עיניים.
    ונהנים מהטעם.

     

    ''

     

    אפשר להכין עם כרעיים עוף

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מנה לשבת: מקלובה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מנה לשבת: מקלובה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה