עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6502)

    צבעי הנשמה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Vered C
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גילהסטחי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חכמה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מנה לשבת: דלורית ממולאה ( מנה צמחונית)

    16/2/17 22:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-02-16 22:46:59
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ דלורית ממולאה, מנה לשבת, צמחונית ]

    מנה טבעונית צמחונית דלורית ממולאה

    זו מנה צמחונית טבעונית קלאסית ומלאה.

     

    ''

     

    המרכיבים:

    דלורית

    כוס בורגול אורגני גרין

    בצל 

    2 כפות צימוקים בהירים\כהים

    2 כפות חמוציות יבשות ללא סוכר

    1 גזר

    1 זוקיני ירוק

    חצי קישוא

    שן שום קצוצה

    חופן עדשים אדומות

    רבע צרור פטרוזיליה

    רבע צרור שמיר

    בצל ירוק

    תבלינים: פפריקה מתוקה, כוסברה גרגרים, תבלין הבית ( ראס אל חנות), מלח מתובל טוסקנה

    שמן זית

    ההכנה

    להשרות את הבורגול במים רותחים.

    להשרות את העדשים האדומות במים רותחים רבע שעה ( לא צריך לבשל )

    לחצות את הדלורית לאורכה ( שתיים). להוציא את תוכן הגרעינים ועם כפית פריזיאן לחפור המשך לשקע עד קרוב לקצה. למרוח שמן זית על הפנים במברשת לציפוי הקירות, הדפנות והפנים בשמן. לפזר מלח טוסקנה או אחר ( גם מלח ים בתוספת תבלינים כמו טימין  ורוזמרין יכול להתאים) ותבלין הבית.

    להכניס לתנור חם 180 מעלות ולאפות עד ריכוך. להוציא. ( כ 15-20 דקות)

    לטגן בצל, להוסיף שום, להוסיף את הגזר הזוקיני והקישוא וגם את העדשים ולערבב. להוסיף את הבורגול, כל העלים שקצצנו , הצימוקים החמוציות, מלח ותבלינים. לערבב לבשל 5-10 דקות ולכבות.

    למלא בדלוריות שהוצאנו מהתנור ולהכניס לתנור ל 20 דקות 180 מעלות.

     

    ''

     

     בתיאבון.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מנה לשבת: דלורית ממולאה ( מנה צמחונית)"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מנה לשבת: דלורית ממולאה ( מנה צמחונית)"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה