עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכלים בחוץ

    ברוכים הבאים לקהילת אוכלים בחוץ. כאן זה המקום לדבר על חוויותיכם ממסעדות, בתי קפה, ברים, מעדניות ועוד.

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (2131)

    כריסטין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנן הראל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נהג מונית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    taliapo
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shimi79
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ואפל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אמיר לשם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ARMAND
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מה הקשר: מסעדת קלאש החדשה, יינות יקב אורטל

    29/7/16 01:36
    0
    דרג את התוכן:
    2016-08-12 22:21:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ קלאש, מסעדת קלאש, ביסטרו, מסעדה במלון ]

    השבוע האחרון היה מאוד סוער מבחינתי -  כן ....גם לי זה קרה - דפקו אותי ב 800 ש"ח 

    ברשת תכשיטים "מכובדת" 

    הבטיחו הבטחות שלא עמדו אחרייהם ......המון עצבים, כעסים וסטטוסים עצבניים עלו לאוויר (שבטח עלו לחברה כבר בנזק של עשרות אלפי שקלים ) ואף אחד בחברה לרגע לא נעצר וחשב: אולי כדאי לחשוב אחרת- ולנסות להוציא לקוח מרוצה ??? 

    http://cafe.themarker.com/topic/3327661/

     

    אבל זה לא נושא הפוסט - על מנת לשחרר את כל הכעסים בטיימינג טוב מאוד הוזמנו אני ואהובתי לאכול במסעדה שעקבתי אחרי פתיחתה כבר כמה חודשים וממש עניינה אותי : קלאש - מלשון התנגשות, וחיבור 

     

     

    ''

    הלובי המטריף של המלון - פשוט חוויה של עיצוב 

     

    ''

    הפומה הזה פשוט מ ה מ ם בכניסה למעליות המלון  ..............איפה קונים כזה לבית ??

     

     

    קלאש היא פרוייקט של 3 טייקונים מעולם האוכל דניאל פרץ (מהמסעדות כרמים בסגולה ובאר שבע) ואיציק המל (מסה, קוואטרו וגוסטו בתל אביב) והשף טיבי - (טיביס בצפון, מצפה הימים ועוד ).

    ועם פרוייקט של תותחים כאלו - שווה לבקר ולראות מה הבשורה.

     

    קלאש איננה מסעדת גורמה (וטוב שכך) היא מסעדה איכותית מדוייקת וגדולה מאוד, המסעדה ממוקמת בלובי המלון

    (לחדי עין כמוני עדיין ניתן לראות את שאריות הכלים המדהימים מארוחה הבוקר, שבטח נבוא גם אלייה) והחלל משרת את לקוחות המלון האדיר הזה ואת לקוחות החוץ שבאים - משימה לא פשוטה למסעדנים - לדעת לעשות את החיבור וההפרדה מבלי לפגוע בשום צד .

     

    התחלנו במיקס של ראשונות : 


    ''

    התחלנו בסוג של רביולי סלק במילוי מרגש שהוגש (כמו כל הארוחה בצלחות עוצרות נשימה) 

     

    ''

    עברנו לקרפצ'יו בקר מעניין - לגעתי השמן זית האגרסיבי האפיל על המנה והיא יכלה להיות הרבה יותר טעימה עם שמן זית אחר 

     

    ''

    המנה הבאה היתה פולנטה עם בשר סרטנים וציר דגים עוצמתי ........ושוב צלחת מ ה מ מ ת 

     

    ''

    על המנה הבאה בתור נתמקד בהחלט בחומרי הגלם ודיוק של שף איכותי  : פרמזן, ארטישוק ואספרגוס עם שמן זית ומיץ לימון - הוחכה לכך שלא צריך חומרי גלם מפוצצים , פשוט יד נכונה ודיוק של טעמים 

     

     

    ''

    בשלב הזה מיין הוויוניה המוצלח של יקב אורטל עברנו בלנד אדום וליין סירה שהיה לווי מקסים לנתח הבשר העסיסי.

    היינות של אורטל מתחילים לחדור עמוק יותר לקהל חובבי היין, יינות נעימים לשתיה, לא מפוצצים בעץ ומציגים טרואר של צפון הגולן - שווה לרכוש בקבוק של הוויוניה ולהתענג עליו לצד דווקא את היין בלנד של היקב ולהנות מעשיה מדוייקת ולווי נפלא לבשר מהגולן  (דווקא הזול ביותר בעיניי המקסים ביותר) 

     

     

    ''

     

    נתח של ניו יורק סטייק - סינטה על עצם - פרוס ממש בשיטת "פיטר לוגר" עם מלח אטלנטי לייד הנתח וצ'פסים לייד המנה 

    היה עסיסי נעים וטעים 

     

    אכן ארוחה מקסימה וכייפית , מסעדה שלא מתיימרת להגיש פרחים בצלחת אך השילוב של מקום נעים, צוות קשוב, וחיבור של מקצוענים עם יד של שף נכונה - אני בטוח שנשמע על המקום הזה הרבה בעתיד 

     

     

    בימים אלה פעילה המסעדה בשעות הבוקר לאורחי המלון ולקהל הרחב, וגם בשעות הצהריים לארוחות עסקיות במחירים שבדרך כלל לא עולים על 90 שקלים לארוחה. בתחילת אוגוסט תיפתח קלאש גם לארוחות ערב עם תפריט רחב יותר, שיכלול גם מגוון מנות רואו-פוד כמו טרטר, סביצ'ה, סשימי וקרפצ'יו, ושילובים מעניינים כמו טרטר טונה עם טעמים יפניים או קובנייה מהמטבח הערבי - שיקרצו לקהל הבליינים הצעיר שלא מחפש ארוחה כבדה מלאה.

     

    Clash, מנחם בגין 48 תל אביב. 03-5023223. ראשון עד שבת, 6:30-10:30 ו-12:00-17:00.

    לא כשר

    כתובת: מלון אימפריאל, הירקון 66 (פינת טרומפלדור), תל אביב

    ''

    יוסי בן אודיס - מחצור הגלילית - לצמרת היין הישראלית 
    סומלייה ובעלים של ה"הטרקלין" גילה את אהבתו ליין בנעוריו כאשר הבחין בכמות עצומה

    של יינות במחסן מסעדה בגליל בעת שרכב כהרגלו כנער על סוסים באזור. הכמות האדירה

    גרמה לו להבין שעולם היין הוא עולם ומלואו. הנושא ריתק אותו ומאז הוא לא הפסיק ללמוד,

    לטעום לדבר עם אנשי יין מהשורה הראשונה, וכיום הוא משמש כבעלים וכסומלייה 

    של "הטרקלין - ביסטרו בשרים ויין",עובד מול מיטב היקבים בישראל,כותב על יין,

    חי ונושם יינות ישראלים.

    הוא מעדיף תמיד להמליץ ללקוחותיו על היקבים והיינות המיוחדים ולא את המובן מאליו. 
    כאידיאולוגיה פילוסופית וכלכלית יש לו חיבה עזה לחומרי גלם בכלל וליינות בפרט אשר
    מיוצרים בארץ ישראל.
    כיום יוסי הוא הסומלייה (מומחה יינות) הוותיק ביותר בארץ, 
    ומכהן כיו"ר עמותת היין הישראלי - המקדמת תוצרת מקומית .
    כנסו לדף הפייסבוק לעידכונים נוספים/שאלות/ המלצות
    על מסעדות נוספות  לחצו כאן:

    מסעדת פופינה: חווית גורמה אחרת 7000 צפיות

     

    המסעדה הטובה ביותר בתל אביב - פרונטו 9000 צפיות

     

    ארוחת הבוקר הכי שווה בעיר -להכנס לתוך מסיבת התה של 

    עליסה בארץ הפלאות 8000 צפיות

     

     

    סומלייה הולך לאכול גורמה ב 50 ש"ח

     

    המנה הקייצית הכי טובה בעיר - אוזרייה - 10,000 צפיות

     

    המרק הטוב ביותר בתל אביב 4000 צפיות

     

    המלצות יין לחג הפסח: 1000 צפיות


    המלצות על יקבים: יקב שטרן, יקב רוג'ום,



    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מה הקשר: מסעדת קלאש החדשה, יינות יקב אורטל "

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.

    29/7/16 11:12
    0
    דרג את התוכן:
    2016-08-11 18:30:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יוסי,אני מאד אוהב לקרוא ולקבל את המלצותיך ובדרך כלל גם ניהנה מהן,שני דברים האם המסעדה היא במלון ברח הירקון או במנחם בגין? ושנית אמנם כאורח במסעדתך לא התאכזבתי עד היום אבל לאור היכרותי אותך,אני מאמין שהיית נוהג אחרת ודואד שהלקוח יהיה מרוצה

    בהצלחה


    --
    חצי הכוס המלאה


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מה הקשר: מסעדת קלאש החדשה, יינות יקב אורטל "

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.