עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכלים בחוץ

    ברוכים הבאים לקהילת אוכלים בחוץ. כאן זה המקום לדבר על חוויותיכם ממסעדות, בתי קפה, ברים, מעדניות ועוד.

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (2132)

    rossini
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שולה63
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דודישרון
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    פרא אציל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    JoelSam
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אמיר לשם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    kimchid
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חגית רימון
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הזמנה למשתה בשרים יינות יקב דדה ואמן תכשיטים בטרקלין

    31/1/16 18:38
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2016-01-31 18:38:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ יקב בוטיק, יקב דדה, הטרקלין, יוסי בן אודיס, סומלייה ]

    /Pulseem/ClientImages/2599///header_traklin_2.jpg
    /Pulseem/ClientImages/2599///line.png
    הזמנה לערב מגשימי חלומות
    של הסומלייה יוסי בן אודיס
    /Pulseem/ClientImages/2599///main_picture.png
    ארוחה בת 9 מנות, יינות יקב דדה,
    ואמן תכשיטים Hen Barazani
    /Pulseem/ClientImages/2599///line_a.png
    לאחר שיוסי בן אודיס הגשים את חלומו והפך לסומלייה הוותיק ביותר בישראל,
    מזמין אתכם הסומלייה לארוחה שלישית בסדרה, ארוחת 9 מנות לציון 9 שנות הצלחת
    במהלך המפגשים נארח אישיות אחת (או יותר) שהגשימו את חלומם
    וזכו להפוך את חלומם לסיפור הצלחה.
    מידי מפגש יספרו המנחים לאורחים במקום כיצד זכו לממש את חלומם
    ולייצר שפע כלכלי ורוחני תוך זיהוי ייעודם בחיים והגשמתו.
     
    לתפריט הארוחה בת 9 מנות, ומבחר יינות יקב דדה,
    ורקע על סיפורו של אמן התכשיטים
    ולקינוח פטיפורים של הקונדיטורית נעמה אהרון - קונדיטורית הבית של הטרקלין
    הארוחה תערך ביום חמישי
    ה - 4/2 בשעה 20:00
    מספר המשתתפים מוגבל בהחלט – אנא הקדימו להרשם
    מחיר הארוחה 250 ₪ לאדם
     
    ביום חמישי 4/2 נארח את מספר מגשימי חלומות מרתקים:
    Jacky Hazan – מנכ"ל ובעלים של יקב דדה –
    יקב הבוטיק המרוקאי הראשון בישראל - היקב נקרא והוקם לכבוד סבתא דדה,
    הסבתא המרוקאית של ג'קי ובמרוקו יצרה יין למלך מרוקו ומשפחתו,
    ג'קי החליט לפני מספר שנים להמשיך את המסורת המשפחתית
    ומאז היקב גדל מידי שנה ועדין לא מצליח ליצר ואת הביקוש הרב ליינותיו -
    בהחלט סיפור מקסים במהלך כל הערב נטעם ממספר יינות היקב,
    נשמע את סיפור הצלחה ונלווה זאת בארוחת בשרים מענגת .
     
    כמו כן יתארח Hen Barazani - אמן תכשיטים צעיר
    שפיתח שיטת יצור יחודית ומעניינת ולפי שיטה זו
    הוא מייצר תכשיטים עוצרי נשימה - אותם הוא יציג במהלך הערב
    /Pulseem/ClientImages/2599///hen_300.png
    /Pulseem/ClientImages/2599///line.png
    במהלך הערב יוגשו לשולחן
    מיטב ממנות הטרקלין ממטבחו של השף משה יוחנן –
    שף ובעלים של מסעדת הטרקלין
    ארוחה בת 9 מנות 4 יינות של יקב דדה ותצוגת תכשיטים ישירות מהאמן
     


    /Pulseem/ClientImages/2599///menu_1a.png
    מנות ראשונות מוגשות למרכז שולחן
     
    קרפצ'יו סינטה
    בחומץ בלסאמי מצומצם ושמן זית איכותי
     
    פטה כבדי עוף
    בקראסט של תאנים תמרים ובצל מאודה ביין אדום
     
    אנטיפסטי ירקות
    מיקס ירקות קלויים ומתובלים
     
    סלט שורשים
    מבחר ירקות שורש בויניגרט ביתי
     
    סביצ'ה בקר אסיאתי
    עם פיסטוקים קלויים, פטריות יער ופטריות כמהין שחורות
     
    ** לחם חלוקי נחל הנאפה בטאבון יוגש לצד המנות
    /Pulseem/ClientImages/2599///menu_2a.png
    מנות עקריות למרכז השולחן 
     
    פורטרהאוס 
    נתח של סינטה ופילה במשקל של 1 קג צלוי ומוגש עם העצם המחברת
     
    פלאנק סטייק
    נתח רך ואיכותי מהאזור התחתון של הפרה - מוגש מדיום רייר עם רוטב אסיאתי יחודי
     
    ** המנות מוגשות לצד סלט ירוק ופוטטו צ'יפס
    /Pulseem/ClientImages/2599///menu_3a.png
    קינוחים למרכז השולחן
     
    סורבה פירות
    אננס ומלון על פירות טריים
     
    מלאבי ברוטב סילאן
     
    מבחר פרלינים
    מקונדיטורית הבית Naama Aharon
     
    **הארוחה כוללת יין חופשי מיקב דדה, שתיה חמה וקרה חופשי
    /Pulseem/ClientImages/2599///line_a.png
    המפגש ייערך במסעדת
    מסעדת הטרקלין התל-אביבית הוותיקה שהתחילה דרכה כהגשמת חלום כפול של השף משה יוחנן והסומלייה יוסי בן אודיס. השניים נפגשו לפני כשמונה שנים ובמהלכה של שיחת חולין אקראית התבהר לצמד כי הם חולקים את אותו החלום - לפתוח מסעדה תל-אביבית קטנה ואיכותית. משה יוחנן, לשעבר איש מחשבים, שפנה לקולינריה, רכש את הכשרתו המקצועית וגיבש את סגנונו הקולינארי דרך עבודה ארוכת שנים במיטב המטבחים של מסעדות תל אביב. יוסי בן אודיס, שכבר עסק במסעדנות וניהל את מיטב המסעדות בעיר, רכש השכלתו כסומלייה (אוצר יין) באופן פרטי ומתוך תשוקה אמיתית לעולם היין וביסס מעמדו כסומלייה הצעיר בארץ כבר לפני יותר מעשור. כיום בן אודיס הינו הסומלייה הוותיק ביותר בישראל  הצמד שילב את חזונו המשותף ופתח מסעדת בשר ויין בה הצליח כל אחד מהם להביא ליידי ביטוי מרבי את כישרונו האישי. שף יוחנן מביא לשולחן מגוון נתחי בשר איכותיים מפרות מבכירות ברמת הגולן, אותם הוא מיישן במקום. בן אודיס משלים הדואט הקולינארי עם תפריט יינות בוטיק ישראלים איכותיים וייחודיים. שמה של מסעדת ביסטרו, "הטרקלין" נולד מתוך כוונה לייצר חלל מזמין לאירוח חמים ולא מחייב בו יכולים האורחים להתרווח וליהנות מארוחה איכותית ושירות מקצועי. בטרקלין חרטו השניים על דיגלם את השימוש בחומרים מקומיים בלבד וקידום תוצרת ישראלית כחול לבן מתוך רצון לעזור ליזמים ישראלים נוספים להגשים את חלומם.
    /Pulseem/ClientImages/2599///yossi.png
    הטרקלין – ביסטרו בשרים ויין:
    היכל התלמוד 4 ימי פעילות: א'-ש' החל מ-19:00
    יש איזור מעשנים: מקומות ישיבה במרפסת הפתוחה
    חניה: חניון רוטשילד 1

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הזמנה למשתה בשרים יינות יקב דדה ואמן תכשיטים בטרקלין "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הזמנה למשתה בשרים יינות יקב דדה ואמן תכשיטים בטרקלין "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה