עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ישראפוד 2014

    21/12/14 17:42
    0
    דרג את התוכן:
    2014-12-21 23:46:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ תערוכה, תערוכות, ישראפוד, ישראפוד 2014, תערוכת מזון, קולינריה ]

     

    סקירה מצומצמת ביעף על התערוכה

     

    הגעתי לתערוכה במיוחד לשמוע ולסקר את הפאנל " כנגד כל הסיכויים – נלחמים בסטטיסטיקה " בהנחיית חגית ברונסקי בוועידה המרכזית למסעדנות שהתקיימה לצד התערוכה. רשמים מהפאנל יפורסמו ב" קרוב לצלחת".

    ''

     

    ''

    התערוכה השנה קצת יותר מצומצמת לדעתי מהקודמות לפני כמה שנים כשהשתתפתי והוזמנתי. ובעיקר התמקצעו, השתבחו בהיבטים המקצועיים ופחות בהיבטים הבאזריים שאפיינו שנים קודמות ודמו לפסטיבל רוכלות. השנה יש לציין שאפשר היה לספור על כף יד אחת אולי את דוכני המכירה לאביזרים או מוצרים לקהל. גם הסינון לקהל  מקצועי ועלות גבוהה לאורחים ללא הזמנות עשה את שלו, מאידך, לסוקר בלוגר או עיתונאי היה קשה יותר כאשר פניו אינם ל"עסקים" והאמת זה היה המקום למפגש מקצועי עם מציגים מתחומים רבים ומגוונים וכן לא בושה , המקום להציג וליצור תקשורת עסקית!

    ''

    התערוכה שאורגנה כבכל שנה על ידי קבוצת "שטיר" יש לציין  מגוונת, מרתקת , מקצועית וטעימה.

     

    כל מי שנכנס פוגש את הביתן המרתק בין טעמים שונים של רסטרטו ייבוא ושיווק

    ''

    אחוה הציגה את המוצרים שלה , טחינה עוגיות חטיפים ועוד

    ''

    ואם מדברים על טחינה וחלבה ושאר מוצרים הרי שהיתה כאן חגיגה בתערוכה והטחינה של שכם " קראוון " וגם הטחינה המעולה ( אם כי הטבח היה מאוהב..) של " עאייש" יחד עם הכנאפה והממתקים  רק בשביל זה היה שווה להגיע.

    ''

     

    ''

     

    ''

    אבל לא רק, כי אחד הביתנים המרתקים במגוון המוצרים היה של נסטלה, אסם, ופסטה זארה ובמיוחד הרוטב ששווק רק במגזר המוסדי  " Buitoni " ומה שטוב שצמוד  יש קפה משובח של נסקפה אמיתי ואיכותי עם רוגלעך וקוראסונים של בונז'ור. בקיצור אכלנו פיצה מעולה עם הרוטב הזה , לגמנו קפה וקינחנו בעוגות. חשוב שתדעו שלנסטלה ( אסם נסטלה פרופשיונל) יש מגון פתרונות לפיצה למוסדיים גם בצקים וגם רטבים.

    ''

     

    ''

     

    ''

    כמו בכל תערוכה פלאפוד המיצרים מכונות ותערובת פלאפל פרמיום, לא רע בכלל

     

    אביבי הצליח למכור לי סכין, אבל יש להם כלים לעיצוב ירקות ששווה לבדוק. הם משווקים סכינים תוצרת תאילנד ( KIWI  ) המיוצרים בטכנולוגיה מתקדמת

    ''

    ואם כבר מדברים על מכירות יש את הגיטרה/ מנדולינה הזו שחותכת וקוצצת שיש לי כבר בבית, בזאר או לא בזאר זה מוצר חובה.

    ''

    אפרופו פיצה, מי שהיה בפסטיבל היין בירושלים זוכר איך חגגנו על הפיצות שהגישו לנו , אז זהו שבביתן של דונה איטליה " DONNA ITALIA" הגישו פיצות והציגו את מכשיר הפלא שמכין את הפיצות בתוך 3 דקות וכן הם מספקים את הפיצות באריזות וואקום וכל הפתרונות. המהפכה הקולינרית מאיטליה כבר כאן ממזמן ולא צריך לחפש פתרונות  שלא מוכרים. ( בקרוב גם פסטה....)

    ''

     

    ''

    רונה  שיווק מכונות מזון הציגה מכונה להכנת וופל בלגי  שעושה רושם טוב.

     

     

    אוהבי בשרים יכלו למצוא עניין ב"אייזן" בוטיק לבשר ונקניק , יש להם 3 מעדניות מצליחות באיזור חיפה.

    ''

    אם כבר אנחנו בצפון, אז " מאכלי הצפון " משווקים מזון מוכן ושירותי הסעדה וקייטרינג כאשר מדובר על שיטה מיוחדת של בישול בוואקום ואספקה במגשיות ארוזות בווקום עם אורך חיי מדף מותאם. בהחלט יש להם פתרונות לבתי קפה ומסעדות ומוסדות שמגישות ארוחות .

    ''

    "זארובי" הציגו פיצוחים ותבלינים מעפולה, יש להם מבחר איכותי של פירות יבשים, פיצוחים  ותבלינים. דור שלישי עם זון להיות מותג מוביל בישראל ובעולם..

    ''

    אנרג'ייזר חטיפי בריאות הציגו והגישו לטעימה חטיפים בריאים העשויים מחומרים טבעיים ללא תוספת סוכרים, טעמים מגוונים של תמרים ואגוזים או מרציפן ואגוזים , שוקולד קפה וגרנולה ועוד יש גם בחטיפים כאלו ללא גלוטן.

    ''

    קיבוץ עינת הציג את המוצרים שלו ובמיוחד את הכריך הטבעוני החדש עם עדשים שחורות ופטריות.

    ''

    פורל הדן הציג את הפורלים המפולטים ( כמעט ללא עצמות) טעמתי את הפורל המעושן, גורמה!

    ''

    שמן זית טעים בלדי הוצג בביתן של " סבא חביב" שמן זית גלילי בכבישה קרה, לא מסונן גם הזיתים היבשים המצומקים היו טעימים..

    טחנות הקמח מפרץ הציגו את הקמחים ולחמים, לא טעמתי אבל קיבלתי חוברת מתכונים טובים.

    ''

    מטעמי ישראל הציגו את הדים סאם הידוע שלהם

    ''

     

     

    סודות האוקיאנוס עם הקוויאר הכשר מאצות ים  כמובן.

    ''

    הציוד למטבחים מוסדיים ומסעדות של רשיונל  היה מעניין ומאתגר

    ''

    כמובן איגוד השפים שנתן חסות ליצרן עוגיות מזרחיות ומעמול אליפות, " ממתקי בנת אלבדוי " מנצרת.

    ''

    לעיתון המקצועי "קרוב לצלחת" שמסקר את הענף למקבלי ההחלטות בצורה המקצועית ביותר והמגוונת מאוד.

    ואחרון חביב הביתן של מדינת פרו בה הגישו קינואה מעולה והציגו מוצרים אקזוטיים כמו גרגרי תירס ענקיים, קטניות  מיוחדות, לבבות דקל ועוד המון מוצרים. ביתן מיוחד שראוי לציון מיוחד.

    ''

     

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " ישראפוד 2014 "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    21/12/14 18:17
    0
    דרג את התוכן:
    2014-12-21 19:03:21
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נהייתי רעבה רק מהתמונות הנהדרות.

    האם המכונה להכנת פיצה פועלת כמו עיקרון הטוסטר לטוסט גביה?

     

    לא התנסתי בה, בפסטיבל היין בירושלים הכינו המון פיצות במכונה ההזו , העניין הוא שכנראה הם גם מספקים את החומר ( הפיצות) בוואקום

    לא מזמן הוצגה  מכונה כזו על ידי חברה אחרת הבנתי שהיא ממש עושה את העבודה, גם היא מיועדת בעיקר למוסדיים

    21/12/14 19:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-12-21 19:04:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: pbhba 2014-12-21 19:03:21

    נהייתי רעבה רק מהתמונות הנהדרות.

    האם המכונה להכנת פיצה פועלת כמו עיקרון הטוסטר לטוסט גביה?

     


    לא התנסתי בה, בפסטיבל היין בירושלים הכינו המון פיצות במכונה ההזו , העניין הוא שכנראה הם גם מספקים את החומר ( הפיצות) בוואקום

    לא מזמן הוצגה  מכונה כזו על ידי חברה אחרת הבנתי שהיא ממש עושה את העבודה, גם היא מיועדת בעיקר למוסדיים


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    21/12/14 23:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-12-21 23:46:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עקרון הרווח פועל כנראה כמו השקיות [או הפילטרים בימינו] בשואב האבק. כבר קנית את המכונה - לא תשתמש בה?


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " ישראפוד 2014 "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה