עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    תזונה ובריאות

    קהילת תזונה ובריאות מהווה במה לניהול דיונים, החלפת דעות, המלצות וטיפים לתזונה בריאה כמתכון לחיים בריאים. ניתן ורצוי לדבר על הקשר שבין תזונה ומניעת מחלות, צמחונות, תוספי מזון, פעילות גופנית, השמנה, דיאטות, הפרעות אכילה ועוד. דלתנו פתוחה בשמחה לדיאטניות קליניות, רופאים, סטז'רים לתזונה, סטודנטים בתחום וגולשים המתעניינים בתחום.    * הגלישה אינה מהווה תחליף להתייעצות עם רופא!  

    בריאות ומדע

    חברים בקהילה (2297)

    לומפומפיר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    סוזי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Carrieation
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אלי אלון-עית...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    המרענן הרישמ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צבי קירשטיין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    venus09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ל י ל ך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יולילביא
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    qi
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתכון מעניין - קציצות תרד עם גבינת עיזים

    1/4/14 07:41
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-04-01 07:41:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ מתכון מעניין ]

    המתכון מביית השף - ברק חי חורש

    אני עדיין לא ניסיתי אך ממליץ לנסות גם להעז ולהחליף את עלי התרד בעלי חובזה - חלמית שעדיין ניתן למצוא אותם בצידי שדות ודרכים

    רק לוודא ולבדוק שהיא נראית רעננה ולא מקופלת - מריסוס רעיל !!!

    משק צוריאל

    • send-m2
      מנות עיקריות
    ראשי » המטבח הגלילי » מנות עיקריות » קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

    קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

    מאת: שף ברק חי חורש
    c1405288-17a1-4649-8641-019c6053acda

    צלם: שי אפגין

    מתכון ל-5 אנשים

    חומרים
    חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס
    250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים
    1 כף קמח
    3 ביצים
    1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
    מלח
    פלפל שחור גרוס
    קורט קינמון
    קורט פלפל אנגלי גרוס
    שמן קנולה לטיגון

    אופן הכנה
    מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה
    מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים
    מגישים חם/קר

    להגשה – מומלץ להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של “משק צוריאל”

    המלצת השף
    לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).
    להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מתכון מעניין - קציצות תרד עם גבינת עיזים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מתכון מעניין - קציצות תרד עם גבינת עיזים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה