עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הסדנה הלטינית הגדולה עם דליה אלחדף במטבח של מאיר השמן

    11/12/13 21:08
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-12-11 21:08:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

    דליה אלחדף השתתפה במסטר שף 3 עם חיוך ביישני וכשרון עצום, והביאה לתכנית את הטעמים והריחות של המטבח הדרון-אמריקאי.

     

    ''

     

    ביום ששי ה-20 לחודש היא תגיע למטבח של מאיר השמן עם מנות מסעירות מהמטבח הלטיני .

     

    בסדנה נחגוג עם המנות הבאות:

     

    סביצ׳ה פרואני (Cebiche Peruano ): למי שלא יודע – הסביצ'ה קיימת ברב מדינות דרום אמריקה, אבל בפרו היא המאכל הלאומי!

     

    טמלס: הטמלה היא פשטידת תירס עם תוספת גבינה רכה. הטמלה מופיע במטבחים של כל מיני ארצות בדרום אמריקה תחת שמות שונים  (Tamal de Maiz/ Cachapa de Hoja/ Envueltos), אבל בכל הווריאציות הוא טעים ביותר!

     

    אחר כך נתכבד בנזיד עוף וונצואלי (בקיצור – מוונצואלה) הקרוי Hervido de Pollo

     

    וגם ארפה!! ארפה היא הפיתה המושלמת, והיא אוכל הרחוב העיקרי בוונצואלה. היא נאכלת עם מילויים שונים, שמתוכם נלמד להכיר שניים:

    עם בשר ושעועית שחורה (Arepa de Carne Mechada y Caraota Negra)

    ובמילוי אבוקדו ועוף (Arepa de Reina Pepiada)

     

    אם ישאר זמן, תכין דליה גם טורטייה מקסיקנית במילוי בשר מוקפץ.

     

    מנות אחרונות לא ילמדו בסדנה, אבל דליה לא תשאיר אותנו עם טעם מר בפה, ותביא  טעימות מתוקות!!!

     

    יהיה מעניין, יהיה נעים והכי חשוב – יהיה טעים!

     

    סדנה לטינית במטבח של מאיר השמן – יום ו', 20.12.2013, בשעה 10:10

    מחיר הסדנה: 200 ₪

     

    המטבח של מאיר השמן – רח' דניאל 67ב', בת ים

    להרשמה: www.fatmeir.com תחת "סדנאות"

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הסדנה הלטינית הגדולה עם דליה אלחדף במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הסדנה הלטינית הגדולה עם דליה אלחדף במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה