עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סאלוט אדוארדו! סדנה עם אדי מזרחי במטבח של מאיר השמן

    29/11/13 21:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-11-29 21:01:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

     

    אדי מזרחי הוא איש גדול עם קול רועם. הבישול שלו מזכיר אותו – גדול, מלא חיוכים, עם כל הלב והנשמה.

    היום הוא הביא צוות מנצח – את סימה ורוני, שאליהם הצטרפה מילי שלנו לבוקר מלא פעילות.

     

    האוכל שאדי מבשל הוא אוכל באלאדי, שאותו הוא מציע כמתכון לאירוח מוצלח. ע"פ אדי (ואני מצטרף בלב שלם), אירוח מוצלח הוא כזה שבו המארח לא יוצא מהדעת, ולא נשאר עם אוכל לגדוד לשבוע, והאורחים יוצאים שמחים, ולא כבדים ו"מפוצצים" מעודף אוכל.

     

    אין מה לדאוג – היה המון אוכל, ואנחנו אכלנו יפה ובקשנו עוד חיוך

     

    אז מה היה לנו?

    פצחנו באוזו עם רוזטה (תרכיז שקדים) וקצת נענע, שהביא את השמחה ללב.

    המשכנו במנה של חצילים ועגבניות עם טחינה וביצה קשה, שהיתה פשוט נהדרת

    אחריה קרעי טוסטים של חלה, ועליה כרובית אפויה (וריאציה מוצלחת על הכרובית של אייל שני) עם ביצים קשות מפוררות, שמן זית וטחינה

     

    ליד הבשר כיכבו:

    חומוס עם תרד מעולה

    ספיחה (חצילים עם עגבניות)

    תפוחי אדמה עם טעם של קומזיץ

     

    מנות הבשר היו גם הן מצוינות, וכללו קבב טלה (איך לא?! זן מנת הדגל של אדי, ואני מוכן לאכול אותה כל יום!)

    אחריו שוארמה נפלאה של פרגיות עם שומן כבש

    ולבסוף מעין לחמג'ון כמו שמכינים בכפרים הנידחים בטורקייה

     

    ולקינוח: מעמולים ועוד סוגי עוגיות נהדרות שהכינה סימה דרור, ומאלאבי שנראה כמו עננים של תענוג!

     

    בואו נראה את זה בעינינו (אנחנו עדין עובדים על הטכנולוגיה להעברת הטעם)

    אני חייב להתנצל, אבל בחלק מהמקרים האוכל נטרף לפני שהצלחתי לצלם אותו...

     

    אדי 

     

    ''

     

    הצוות 

     

    ''

     

    ומילי שלנו

     

    ''

     

    חצילים ועגבניות עם טחינה וביצה קשה 

     

    ''

     

    ''

     

    קרעי טוסטים של חלה, ועליה כרובית אפויה עם ביצים קשות מפוררות, שמן זית וטחינה 

     

    ''

     

    ''

     

    חומוס עם תרד 

     

    ''

     

    ספיחה (חצילים עם עגבניות) 

     

    ''

     

    ''

     

    קבב טלה 

     

    ''

     

    והנה הביס מגיע!

     

    ''

     

    שוארמה נפלאה ועסיסית של פרגיות עם שומן כבש 

     

    ''

     

    אפילו באיסטנבול לא אכלתי שוארמה כזאת!

     

    ''

     

    לחמג'ון כמו שמכינים בכפרים הנידחים בטורקייה 

     

    ''

     

    המעמולים הנהדרים של סימה דרור 

     

    ''

     

    מאלאבי שמימי על שערות קדאיף  

     

    ''

     

    ''

     

    סתם פרגון לאדי (תמונה יפה)

     

    ''

     

     

     

    תודה ענקית לאדי מזרחי, לסימה, רוני ומילי על הבוקר הנפלא שהעניקו לנו, על כל מה שלמדנו, ובעיקר – על ההתנדבות לעזרת ילדי בת ים הנזקקים.

    תודה למשתתפי הסדנה על תמיכתכם במטבח ועזרתכם לילדים נזקקים בבת ים. אני מקוה שנהניתם מהסדנה לפחות כמוני. 

    ולכל אלה שלא השתתפו בסדנה: יש לי בשבילכם חדשות רעות וחדשות טובות.

    החדשות הרעות: החמצתם בגדול!

    החדשות הטובות: יהיו עוד סדנאות, וכדאי לכם להרשם (כדי שלא אצטרך להגיד "אמרתי לכם")

    להרשמה לסדנאות ולמידע נוסף – הכנסו לאתר המטבח של מאיר השמן

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים למעלה מ-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סאלוט אדוארדו! סדנה עם אדי מזרחי במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סאלוט אדוארדו! סדנה עם אדי מזרחי במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה