עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6456)

    חדוה ברנר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    י ו נ י ת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יאיר ברטשפיז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בס"ד ישעיהו ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מאיה113
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בחור ..פשוט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מינואט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בריל מרק
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צלילי הלב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לבנה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קֶרֶן אוֹר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מעמול

    26/6/13 06:59
    6
    דרג את התוכן:
    2013-06-30 23:44:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ''

    אחרי שטעמתי את הביס הראשון מהמעמול אמרתי לעצמי יונית זה המתכון הבא שאת מעלה !

    ''

    וזה התחזק יותר אחרי שקיבלתי שיחת טלפון מאסתריקה שהצחיקה אותי " יונה אם את חושבת שאת המעמול

    והעוגיות שלא שורדות נתתי לאורחים את טועה ורק שתדעי שאחרי שבוע הם נימוחות וטעימות יותר"

    ואז מהר מאד הבנתי שיש פה עוד להיט שקל להכנה ובונוס.... כן בונוס

    אבל רגע בוא נתחיל מהתחלה :-)

    כשהכנתי לאסתריקה[חברה של אחותי מלכה] את מגשי העוגיות הייתי קצובה בזמן.

    הייתי צריכה להכין 2 סוגי מגשים האחד מעמול והשני רחת לוקום

    אך מאחר שכמות האנשים קטנה ולא גדולה כמו באירועים שאני רגילה  חח

    החלטתי להכין מהבצק הנפלא של העוגיות שלא שורדות.את המעמול !!

    ומה אני אגיד לכם?!

    הצלחה אדירה !!!

    טעים טעים טעים ועוד הפעם טעים !

    ''

    רק שהפעם קצת שינתי את המתכון והנה הוא לפניכם :

    והבונוס?!

    איך שכחתי את הבונוס :-)

    הבונוס שחצי מהבצק אפשר לעשות מעמול ומהחצי השני עוגיות רחת לוקום שלא שורדות 24 שעות!!

    ולא לשכוח שאחרי שבוע הם יותר טעימות[אם שרדו חח]

    חומרים לבצק :

    1 חב מרגרינה

    כוס שמן קנולה.

    כוס מיץ תפוזים .

    4 טיפות מזאהר.[חובה !! ניתן להשיג בכל חנות תבלינים!לא מי ורדים, מזאהר ! ]

    1 סוכר וניל.

    כף אבקת סוכר.

    1 אבקת אפיה.

    קילו  קמח [פחות כוס פלסטיק]

    חומרים למילוי :

    ממרח תמרים

    כף שטוחה קינמון.

    3 כפות אגוזים טחונים.

    רבע כפית ציפורן טחון.

    אופן ההכנה :

    אני ממיסה במיקרו את המרגרינה , מוסיפה את כוס השמן וכוס מיץ התפוזים.

    אח"כ מוסיפה את אבקת הסוכר, סוכר וניל, אבקת אפיה.מערבבת. מטפטפת 4 טיפות מי מזאהר.

    ומתחילה להוסיף את הקמח. הפעם אין צורך ללוש במיקסר זה בצק פריך, לא צריך להתעסק איתו

    על יתר המידה.ברגע שנוצר גוש בצק גמיש. מפסיקים.

    ''

    השינוי בבצק הזה הוא פחות סוכר כי מעמול מקורי זה שילוב של בצק פריך לא מתוק שמתאזן

    נפלא עם המתוק של התמרים.ומרגרינה במקום חמאה כי זה יוצא פרווה ולא מגביל אותך

    לעטוף את הבצק ולהכניס למקרר לרבע שעה.

    בזמן הזה לערבב את כל חומרי המילוי.

    טיפ לשידרוג להחליף את האגוזים בבוטנים קלוים או אגוזי ברס, זה טעים בטירוף.

    אחרי שהבצק נח קורצים כדורים קטנים בגודל המעמול שרוצים, לא לשכוח הבצק תופח

    בתנור. אז כדור בגודל פקק של פפסי מקס :-)

    ''

    לפתוח את הכדור לעיגול  להניח במרכז קצת מהמלית ולסגור כמו שסוגרים שק.

    לא להלחץ, לוקח זמן עד שמקבלים מיומנות. ומגיעים לסגירה מושלמת.

    בהתחלה יראו סימני תמרים בסגירה.זה בסדר, זה החלק שנשים כלפי מטה

    ''

    אבל אני מבטיחה שאחרי כמה מעמולים היד מתרגלת וזה מגיע בטבעיות.

    אני משתמשת בקורצן/צבטן שעולה 5 שקל בשוק או בכל חנות שמתמחה בציוד

    יש כאלה שמשתמשים במכשיר כזה שרק מכניסים את הבצק והוא עושה לבד תצורה

    אני למדתי מסבתא שלי לקחת את הצובטן ומלמעלה ולצבוט כמו בתמונה.

    ''

    לאפות בתנור שחומם ב170 מעלות. עד הזהבה קלה.

    לקרר, לבזוק אבקת סוכר

    ''

    להכין כוס תה עם נענע ולהתענג על כל ביס.

    באהבה <3

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מעמול "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    27/6/13 09:24
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-06-27 09:24:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אין על המעמולים שלך.... כבר טעמתי

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    28/6/13 09:09
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-06-28 09:09:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נראה מצויין , מתאים לי עם כוס תה ונענע

    --
    אהבה ועזרה לזולת הם לא מילה גסה
    30/6/13 23:44
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-06-30 23:44:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    "המעמולים " הם עוגיות התמרים הכי אהובות עלי ,

    בדרך כלל אני מכינה עוגיות תמרים בצורת רצועות .

    ואני אוהבת אותן עם המון תמרים . המתכון שלך נפלא ,

    יש בו מיץ תפוזים שמעדן את הבצק והמאזהר הזה בעל ניחוח מדהים.

    מילוי התמרים עם ריח הקינמון והציפורן מהפנט אותי ממש.
    גם את הרחת לוקום אני מאד אוהבת .
    תודה יונית♥



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מעמול "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה