עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סידורים אחרונים בבת ים: סדנאות קיץ אחרונות במטבח של מאיר השמן

    22/6/13 17:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-06-22 17:45:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

    לידידי המטבח שלום,

     

    אחרי שנת סדנאות מוצלחת, אנחנו מתכוננים לחופשת הקיץ. בינתיים, ברצוני לעדכן אותכם בפעילות המתוכננת של המטבח לתקופה הקרובה:

    ביום שישי, 28 ביוני, שעה 10:10, תעביר השף-קונדיטורית הנפלאה אסטלה סדנת קינוחים:

    שווה להבהיר: לא בכל יום מגיעה אלינו שף-קונדיטורית מהקליבר של אסטלה.

    סדנה מ א ו ו ו ד מומלצת!!!

    המנות שאותן תכין אסטלה בסדנה יהיו:

    מרמלדת פרי

    רושה שוקולד+אגוזים

    טראפלס מרציפן ושוקולד

    אקלר וניל עם שוקולד

                ועוד מנת הפתעה

    מחיר הסדנה: 200 ₪

                להרשמה אנא כתבו אלי (israelguy@gmail.com) או למאיר השמן (meir@fatmeir.com)

     

    ביום שישי, 5 ליולי, שעה 10:10, יעבירו אדי מזרחי ואבנר לסקין סדנת " בלאדי אוכל שוק "

     

    אוכל שוק בלאדי זה אוכל שתופסים ביד, קורעים, כורכים בפיתה ומנגבים. זה שילוב מופלא של טעמים, ריחות, צבעים וצורות, זהו אותו הטעם שאחריו אנחנו רודפים בשווקים בחו"ל, אבל כל אותו הזמן הוא מחכה לנו כאן, ליד הבית.

    זה אוכל שנאכל בחיוך גדול, ומשאיר אחריו טעם של עוד חיוך.

    אדי מזרחי הוא ממצטייני העונה הראשונה של "מאסטר שף". אבנר לסקין הוא מאסטר-אופה, שף ומחבר ספרי בישול נהדרים. לשניהם יש תשוקה לאוכל טוב, שלא מצאתי אצל הרבה אנשים.

     

    לפי הנסיון שלי עם שני החברים האלה – הולכת להיות סדנה נפלאה.

    מחיר הסדנה: 200 ₪

    להרשמה אנא כתבו אלי (israelguy@gmail.com) או למאיר השמן (meir@fatmeir.com)

     

    אחרי הסדנה של 5 ביולי ייצא המטבח לחופשת קיץ, על מנת לחזור בכוחות מחודשים בתחילת השנה.

    תודה על התמיכה, ואני מקווה לראותכם בסדנאות הקרובות.

     

    אם אתם רוצים להצטרף לרשימת התפוצה של המטבח, ולקבל עדכונים שבועיים בדוא"ל, אנא כתבו אלי israelguy@gmail.com

     

    בברכה,

     

    ישראל גיא

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סידורים אחרונים בבת ים: סדנאות קיץ אחרונות במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סידורים אחרונים בבת ים: סדנאות קיץ אחרונות במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה