עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קונצרט של טעם וצבע - יואב בר בסדנת דגים במטבח של מאיר השמן

    26/4/13 19:37
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-04-26 19:37:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

    יואב בר, השף והבעלים המשותף של מסעדת "מרבו", הצליח הבוקר לענג הן את החך והן את העינים של משתתפי הסדנה.

     

    ''

     

    ''

     

    שני העוזרים שבצדדים הם בן וסהר, תלמידיו של יואב, שהתנדבו לבוא מחופשתם בצבא כדי לסייע בסדנה. תודה!

     

    יואב הגיע לבישול דרך העיצוב, והדבר בולט בכל אחת מהמנות שאכלנו הבוקר (שהיו, דרך אגב, טעימות להפליא).

    נושא הסדנה היה דגים. בעזרת שני תלמידיו, בן וסהר, הציג יואב סידרת מנות נהדרות.

    בואו תתרשמו בעצמכם:

     

    לפתיחה הוגש סיגר ממולא בדג, ומוגש על רוטב טחינה עדין, כמעט מתקתק

     

    ''

     

     

    דגים נאים (סלמון ומוסר כמדומני) על לב כרוב סגול , לימון כבוש ,אריסה פלפלים טריים , מחית כוסברה , צנונית , שמן זית ועגבניות שרי.

     

    אני מוכרח קצת להתפייט על לב הכרוב הסגול: מכרוב שלם נשארים כמה עלעלים קטנים, אבל תרומתם ליופי של המנה (וגם לקריספיות ולטעם) עצומה.

     

    ''

     

    והמנה עצמה יפהפיה וטעימה

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    פילה סלמון עם פסטו גבינת עיזים , עגבניות שרי מתוקות, עטוף בבצק אפוי בתנור.

     

    בהכנה 

     

    ''

     

     הרגע יצא מהתנור 


    ''

     

     

    בהגשה חיננית  

     

    ''

     

     

    ''

     

    פלמידה כבושה , בצל ירוק , עשבי תיבול, ריקוטה, עם גריסיני ותלתלי פרמזן

    מכיוון שהפלמידות הלבנות כרגע עסוקות בסקס (כעת עונת הרביה שלהן, ואסור לדוג אותן כדי לשמור על  הזן), השתמש יואב בפלמידה אדומה, עם תוצאות מרהיבות (וטעימות מאוווד).

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

     

    ולקינוח:

    דניס מאודה על מרק עגבניות צהובות קר , בלוית ברוסקטה.

    נתחי הדניס אודו, בצורה שהשאירה אותם ללא עור, והוגשו בתוך מרק עגבניות חמצמץ. צירוף נפלא.

     

    ''

     

    ''

     

     

    תודה ענקית לשף יואב בר ולתלמידיו/עוזריו בן וסהר, על הבוקר הנפלא שהעניקו לנו, על כל מה שלמדנו, ובעיקר – על ההתנדבות לעזרת ילדי בת ים הנזקקים.

    תודה למשתתפי הסדנה על תמיכתכם במטבח ועזרתכם לילדים נזקקים בבת ים. אני מקווה שנהניתם מהסדנה לפחות כמוני. 

     

    ולכל אלה שלא השתתפו בסדנה: יש לי בשבילכם חדשות רעות וחדשות טובות.

    החדשות הרעות: החמצתם בגדול!

    החדשות הטובות: יהיו עוד סדנאות, וכדאי לכם להרשם (כדי שלא אצטרך להגיד "אמרתי לכם")

     

    להרשמה לסדנאות ולמידע נוסף – הכנסו לאתר המטבח של מאיר השמן

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים כ-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

     

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קונצרט של טעם וצבע - יואב בר בסדנת דגים במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קונצרט של טעם וצבע - יואב בר בסדנת דגים במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה