עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מגלה טפח ומכסה טפחיים - אפריל ומאי במטבח של מאיר השמן

    30/3/13 14:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-03-30 14:13:50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

    יש לנו שפים/יות  אדירים/ות, ועינים גדולות.

     

    אין לנו (עדין) כל הפרטים (נפרסם אותם ברגע שיהיו בידינו)

     

    אבל כדי שתוכלו לפתוח את היומנים – הרי תכנית הסדנאות לחודש אפריל (וקצת מאי):

     

    5 באפריל – אסטלה, השף קונדיטורית המהוללת תעביר סדנת קינוחים נהדרת

     

    19 לאפריל – סדנה עם יואב בלימן: יואב למד את סודות המטבח ב"כתית" וב"מזרין". אחר כך היה שף במסעדת "דיטה", הקים וניהל את "פרידה קאלו" (שזכיתי לאכול בה ארוחת טעימות מעולה), ולאחרונה את "מטבח לילה" – בר, לאונג', מסעדה ומועדון – שילוב של אוכל מצוין, אלכוהול זורם ואוירה נעימה.

     

    26 באפריל – יואב בר ממסעדת מאראבו הנפלאה.

     

    15 במאי – מעוז אלונים ואיתי הרגיל ממסעדת "הבסטה" ילמדו אותנו להכיר את האוכל הנהדר שלהם. למיטב זכרוני, יהיה גם אלכוהול בשפע (אם כי אחרי הסדנה האחרונה – זכרוני לא כל כך פעל תמים  )

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מגלה טפח ומכסה טפחיים - אפריל ומאי במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מגלה טפח ומכסה טפחיים - אפריל ומאי במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה