עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    דברים טובים באים עם פטריות

    2/3/13 06:57
    3
    דרג את התוכן:
    2013-03-03 18:50:04
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

    שף קובי מזרחי בסדנת פטריות במטבח של מאיר השמן 1.3.2013

     

    קובי מזרחי הוא מיקירי המטבח. אתמול נסינו לשחזר כמה סדנאות הוא העביר במטבח עד היום, והתוצאה היחידה שהגענו אליה היתה "הרבה מאוד".

    והיופי הוא שקובי לא מתעייף, וממשיך להעביר סדנאות נהדרות.

    אתמול הוא הפליא אותנו בסדנת פטריות, שבה כל המנות (כולל קינוח) היו על בסיס פטריות.

     

    אז מה היה שם?

    מאפה פטריות בלקני עם עשבי תיבול

    מרק דואט פטריות עם ארטישוק ירושלמי

    פטריות שמפיניון גדולות במילוי גבינה ופסטו על מצע רוטב שמנת וכורכום

    תבשיל פטריות ובצלצלים עם סינטה צרובה ופיסטוק

    סלט פטריות יער עם קונפי שום ובלסמי מצומצם

    פטריות פורטבלו במילוי בשר טלה

    תבשיל פטריות ובצלצלים עם סינטה צרובה ופיסטוק

    קינוח פטריות ושום בקרמל בזיליקום עם שוקולד מריר., ששודרג עוד יותר על ידי גירוד כמהה (היחיד של כמהין).

     

    את הטעמים אני לא יכול להעביר דרך האינטרנט, אבל לפחות תתנחמו בתמונות:

     

    קובי 

     

    ''

     

     

    פטריות! המון פטריות!  

     

    ''

     

    ''

     

    וגם כמהה יחידה, אבל הטעם והריח...! 

     

    ''

     

     

    מאפה פטריות טעים בהכנה 

     

    ''

     

    7 דקות והוא כבר מוכן 

     

    ''

     

    ''

     

     

    מרק פטריות טעים (הסוד הוא להכניס את הפטריות רק בסוף)  

     

    ''

     

    פטריות שמפיניון גדולות במילוי גבינה ופסטו על מצע רוטב שמנת וכורכום 

     

    ''

     

     

    ''

     

    תבשיל פטריות ובצלצלים עם סינטה צרובה ופיסטוק 

     

    ''

     

    הרגע היה ... 

     

    ''

     

     

    פטריות פורטבלו במילוי בשר טלה 

     

    ''

     

    ובגירסה צמחונית – ממולא בגבינה ועשבי תיבול 

     

    ''

     

    קינוח פטריות עם שוקולד וכמהה מגורדים מעל 

     

    ''

     

     

    ''

     

     

    תודה ענקית לשף קובי מזרחי, שממשיך להפליא במנותיו, על הבוקר הנפלא שהעניק לנו, על כל מה שלמדנו, ובעיקר – על ההתנדבות לעזרת ילדי בת ים הנזקקים.

    תודה מיוחדת ל"עלה עלה", שתרמו את הפטריות ושאר ירקות לסדנה, ולבת שבע סרג'נט, המתמחה ביבוא כמהין, שתרמה לנו כמהה (כך קוראים לכמהין ביחיד!) ענקית, ששדרגה את הקינוח של הסדנה 

    תודה למשתתפי הסדנה על תמיכתכם במטבח ועזרתכם לילדים נזקקים בבת ים. אני מקוה שנהניתם מהסדנה לפחות כמוני. 

    ולכל אלה שלא השתתפו בסדנה: יש לי בשבילכם חדשות רעות וחדשות טובות.

    החדשות הרעות: החמצתם בגדול!

    החדשות הטובות: יהיו עוד סדנאות, וכדאי לכם להרשם (כדי שלא אצטרך להגיד "אמרתי לכם")

    להרשמה לסדנאות ולמידע נוסף – הכנסו לאתר המטבח של מאיר השמן

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "דברים טובים באים עם פטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    3/3/13 14:29
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-03-03 14:29:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מפעל מבורך.נראה ונשמע טעים

    --
    שולה רוס
    http://www.shularossart.co.il/
    3/3/13 15:28
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-03-03 15:28:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טעים מאוד :)
    3/3/13 18:50
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-03-03 18:50:04
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שובו של המאסטר

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "דברים טובים באים עם פטריות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה