עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סדנת אוכל רחוב עם טארק שהואן במטבח של מאיר השמן

    5/1/13 12:53
    1
    דרג את התוכן:
    2013-01-07 06:54:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

    טארק שהואן הוא (לשמחתי) מהפעילים בשפים המתנדבים במטבח של מאיר השמן.

    הוא מעביר הרבה סדנאות, וכל סדנה אתו היא חגיגה.  

     

    אתמול, לפתיחת הבוקר הכין טארק 2 סלטים מעולים:

    סלט ארטישוקים משומרים נהדר

    סלט חסה עם כל מיני דברים: אני לא יודע איך הופכים סלט חסה לנפלא, אבל זה בדיוק מה שהוא היה

     

    אחר כך – פלאפל:

    רגיל...

    עשוי טופו...

    ממולא בגבינה או בבצל מטוגן עם סומאק (צירוף שבכלל שווה ללמוד!)

    וגם:

    חומוס ומסבאחה

    מקלובה צמחונית מדהימה

    מרק חומוס לימוני

    ואחר כך קינוחים:

    מהלבי

    סולת

    עטאייף

    ולבסוף קצת עוגיות של אמא, כדי שלא יהיה לנו משעמם בפה J

    הביקורת היחיד שיש לי על הסדנה היא שלא יכולתי להפסיק לאכול (והדיאטה, מה יהיה עליה?!)

    בואו תראו בעצמכם (בשביל הטעמים צריך לבוא לסדנה!)

     

    טארק 444

     

    ''

     

    סלט ארטישוקים משומרים – מדהים  446

     

    ''

     

    סלט חסה עם כל מיני דברים – מעולה 449

     

     

    ''

     

     

    כדורי פלאפל צפונבוניים (אפילו מטוגנים כמו שניצל) 453

     

    ''

     

    ''

     

     

    מוכנים, וטעימים ביותר 457  458

     

    ''

     

    ''

     

    חומוס ומסבחה נהדרים 462  464

     

    ''

     

    ''

     

     

    המקלובה מוכנה 465

     

    ''

      

    מקלובה פירושו "הפוכה", אז יאללה, להפוך! 466

     

     

    ''

     

    להגשה 468

     

    ''

     

    לשולחן 470  472

     

    ''

     

    הריח... והטעם... יאמי

     

    ''

     

     

     

    כדורי פלאפל 474

     

     

    ''

     

     

    מרק חומוס חמצמץ וטעים 476

     

    ''

     

     

    ''

     

    מהלבי 490

     

    ''

     

    סולת 495

     

    ''

     

    עטאייף 501

     

    ''

     

    עוגיות של אמא – איזה כיף! 498

     

    ''

     

    תודה ענקית לטארק על הבוקר הנפלא שהעניק לנו, על כל מה שלמדנו, ובעיקר – על ההתנדבות לעזרת ילדי בת ים הנזקקים.

     

    למשתתפי הסדנה: תודה על תמיכתכם במטבח ועזרתכם לילדי בת ים. אני מקוה שנהניתם מהסדנה לפחות כמוני. 

     

    ולכל אלה שלא השתתפו בסדנה: יש לי בשבילכם חדשות רעות וחדשות טובות.

    החדשות הרעות: החמצתם בגדול!

    החדשות הטובות: יהיו עוד סדנאות, וכדאי לכם להרשם (כדי שלא אצטרך להגיד "אמרתי לכם")

     

    להרשמה לסדנאות ולמידע נוסף – הכנסו לאתר המטבח של מאיר השמן

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

     

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סדנת אוכל רחוב עם טארק שהואן במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    6/1/13 22:54
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-01-06 22:54:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    כל הכבוד! שירבו עוד שמנים כמוך :)!!!
    7/1/13 06:54
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-01-07 06:54:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אויויוי, ואני השקעתי כזה מאמץ בדיאטה :(


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סדנת אוכל רחוב עם טארק שהואן במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה