עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השבועיים הקרובים במטבח של מאיר השמן

    29/12/12 08:34
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-29 08:34:49
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

    טארק שהואן מביא את אוכל הרחוב למטבח של מאיר השמן


    מי שמכיר את טארק יודע למה כדאי להגיע לסדנה, ומי שעדין לא הכיר – שווה להכיר.


    בסדנאות שהעביר במטבח, טארק (שהוא בכלל מומחה למטבח הצרפתי) לימד אותנו להכיר את הבישול הערבי האיכותי, המבוסס על חומרי גלם מקומיים, ועל מסורות עתיקות יומין.טארק העביר כבר מספר סדנאות במטבח, ובכל פעם הצליח להפתיע אותנו מחדש: מספר מינימלי של רכיבים, תיבול משובח ויד קלה – והתוצאה קסומה. 

     

    הפעם יראה לנו טארק עד כמה אוכל רחוב הוא לא מובן מאליו. אני משוכנע שמשתתפי הסדנה יחזרו עם מספר מתכונים שאותם יאמצו לביתהם.

     

    בתכנית:

    חומוס ירושלמי 

    פלאפל: חריף במילוי גבינה מותכת ובמילוי בצל וצנובר, פלאפל "צפוני" מטופו עם גבינת פרמז'ן ופסטו

    מרק חומוס עם לימון .

    עגבניות ממולאות בעדשים .

    לקינוח: סחלב חם עם פיצוחים ומלבי עם רוטב פיסטוק.

     

    יום ששי 4 לינואר 2013, בשעה 10:10, במטבח של מאיר השמן, רח' דניאל 67ב בת ים. מחיר הסדנה 160 ₪

    עוגיות חגיגיות ונפלאות של העדה הדרוזית עם שירין

     

    שירין, הקונדיטורית הנהדרת מקונדיטוריה לין בכפר חורפיש, חוזרת אלינו בסדנה של ממתקים ומאפים דרוזיים חגיגיים, הישר מהגליל: 

    10 סוגים של עוגיות נפלאות המיוחדות לחגים ואירועים, חתונות וחפלות.

    בסדנה הקודמת, שירין הקסימה אותנו עם טעמים חדשים, עדינים ומצוינים. הפעם יהיה עוד יותר טעים :-)

     

    בתכנית:

    כנאפה

    קעק אספר

    קעק בעג'וי (עוגיות תמרים לחג)

    עיון אלמהא (עיני האיילה)

    עסליה (דבש)

    לף ראחה

    בראזק'

    מעקרוני בסירופ

    מעקרוני רגיל

    מבהרא 

     

    בואו ללמוד ולטעום. תהיה חגיגה.


    יום ששי ה-11 לינואר 2013, שעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, רח' דניאל 67ב, בת ים. מחיר הסדנה 160 ₪ 

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השבועיים הקרובים במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השבועיים הקרובים במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה