עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ביום שלישי הקרוב, במטבח של מאיר השמן השף ארז קומורובסקי.

    30/9/12 02:20
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-09-30 02:20:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ סדנת שף, המטבח של מאיר השמן ]

    למי שלא שמע על המטבח של מאיר השמן, אז בקישור תוכלו להכיר,

     

    הסדנה עם ארז קומרובסקי תתקיים ביום שלישי, 2 לאוקטובר (חול המועד סוכות) בשעה 10:10 ב ב ו ק ר.

    התפריט מרהיב, כיד כשרונו של ארז, מבוסס על ירקות העונה, וכולל:

    - סלט שומר עם שקדים קלויים במחבת, עלי כוסברה ופלפל ירוק חריף. בתוספת קלמרי צרוב במחבת ברזל. 


    - סלט סלק ורימונים עשוי עם דבש , צ'ילי אדום וזרעי כמון עם עלי פטרוזיליה. מוגש עם קוביות טונה נאה!!

    - מעורב תל אביבי יפואי עם כרובית צרובה, כבדי עוף, זרעי כוסברה וכמון כתושים, פלפל שחור כתוש, טחינה גולמית וסילאן.

    - חזה עוף במיסו לבן ויין מוסקאטו, בחמאה מזוקקת ופלפל לבן גרוס , עלי טרגון וגזרים צעירים!

    גרסאות צמחוניות יוכנו לפי דרישה, ככל שהדבר יתאפשר.
    לפרטים והרשמה:

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ביום שלישי הקרוב, במטבח של מאיר השמן השף ארז קומורובסקי."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ביום שלישי הקרוב, במטבח של מאיר השמן השף ארז קומורובסקי."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה