עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תחרות בישול: המנה הישראלית החדשה לשנת 2012

    27/9/12 12:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-09-27 12:30:12
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ תחרות שפים, תחרות בישול, איגוד השפים הישראלי, אוכל ]

    איגוד השפים הישראלי

    מכריז

    תחרות בישול

     

    דובר האיגוד, השף איתן קיזלר, מכריז על פתיחת התחרות של השנה

    תחרות לא שגרתית, מיוחדת, שתימשך עד חודש נובמבר. הגמר יתקיים בתערוכת "ישראפוד" ביום חמישי, 22/11/12 בגני התערוכה בחסות קבוצת שטיר.

    זו הפעם הראשונה שאיגוד השפים פותח את שעריו גם למתחרים שאינם מקצועיים.

    שפים וחובבי בשול יתמודדו על יצירת המנה הישראלית המנצחת.

    התחרות היא על מנה עיקרית מיוחדת, שלדעת יוצרה, תהיה המנה האהובה ביותר על הישראלים.

    התחרות היא בשלושה מקצים: בשר, דגים, צמחוני.

    נבחרת השופטים תורכב מסוללה של שופטים בכירים. סיום התחרות יתקיים במקביל לסיום קורס שיפוט בינלאומי בכיר, בחסות WACS, אגוד השפים הבינלאומי ונשיא האיגוד הישראלי, השף ליאון מנחם. זו הפעם הראשונה שנערך קורס יוקרתי כזה בארץ, והתכבדנו להזמין את בוגריו להשתתף בשיפוט בתחרות.

    בנוסף לשפים המקצועיים, ישתתפו בשיפוט גם אורחים וכ- 100 מהקהל הרחב.

    50% מהנקודות יקבעו על ידי השופטים  ו- 50% על ידי הקהל הרחב.

    פרטים נוספים על התחרות וטופס הרשמה מופיעים באתר האיגוד, במדור אירועים ותחרויות:  http://www.icca.org.il/?page_id=40,

    הקריטריונים לשיפוט:

    • טעם
    • מקוריות המנה
    • עיצוב המנה
    • מוצרים כחול לבן
    • מנה עממית ולא יוקרתית
    • מנה ירוקה/בריאה
    • הסיפור מאחורי המנה.

     

    שלבי התחרות

    שלב ראשון

    המתמודדים ישלחו מתכון  (לפי פורמט), כולל הוראות הכנה וצילום של המתכון ושל המתחרה. בנוסף ישלח סיפור המלווה את המנה ובו כלול הסבר מדוע מנה  זו ראוייה להיקרא "המנה הישראלית החדשה".

    צוות שופטים, ששמותיהם יפורסמו בהמשך, יקבע מי עולה לשלב הבא.

    שלב זה מתחיל עכשיו ויסתיים עד 22 לאוקטובר הזדרזו לשלוח

    שלב הגמר

    ביום חמישי, 22 בנובמבר, המתמודדים יבצעו  את המנה בתערוכת "ישראפוד" בגני התערוכה תל אביב. במעמד זה יוחלט מי התמודד שהיצר את המנה הזוכה ותתקיים חלוקת מדליות ופרסים למתמודדים.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תחרות בישול: המנה הישראלית החדשה לשנת 2012"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תחרות בישול: המנה הישראלית החדשה לשנת 2012"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה