עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6459)

    הסטיה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צלילי הלב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Benj
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ההוא משם.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    pictokokus
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צxxx
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אישיסאן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    * המלאך *
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סאטה חזה עוף בחמאת בוטנים - מתכון בסגנון אינדונזי והמזרח הרחוק.

    11/9/12 14:18
    1
    דרג את התוכן:
    2012-09-12 14:16:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    [ מתכון, סאטה, אינדונזי, חמאת בוטנים ]

     

     

    מרכיבים:

    3 כפות חמאת בוטנים 2 חזות עוף נקיים וחתוכים לקוביות

    3-4 כפות רוטב סויה או דומה

    כפית קארי אדום או ירוק

    פלפל שחור גרוס

    חצי בצל סגול

    3 שיני שום חתוכות

    4-6 כפות חלב קוקוס

    כפית סילאן

    שמן לטיגון

     

    ההכנה

    שורים את קוביות החזה עוף בסויה או רוטב אוריינטלי, קארי, ופלפל שחור שעתיים.

    מכינים בלילה אחידה מחמאת הבוטנים,חלב הקוקוס והסילאן. אפשר להוסיף קארי גם לבלילה.

    מטגנים את הבצל ואת השום בווק לוהט ומיד מכניסים את קוביות העוף שהושרו.

    מקפיצים עד לשינוי צבע העוף ומיד יוצקים את הבלילה לתוך הווק ומערבבים שלש דקות.

    מוכן ובתיאבון

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סאטה חזה עוף בחמאת בוטנים - מתכון בסגנון אינדונזי והמזרח הרחוק."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    12/9/12 09:02
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-09-12 09:02:12
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מה ההבדל בין קארי ירוק לאדום?
    12/9/12 10:41
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-09-12 10:41:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נראה לי אכלתי את זה במסעדה... נראה ממש טוב, וטעים!
    12/9/12 14:16
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-09-12 14:16:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין

    צטט: השכן ממול 2012-09-12 09:02:12

    מה ההבדל בין קארי ירוק לאדום?

     

    מבחינתי בעיקר בחריפות, האדום חריף יותר והרכב קצת שונה של התבלינים


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סאטה חזה עוף בחמאת בוטנים - מתכון בסגנון אינדונזי והמזרח הרחוק."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה