עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    17/10 שני שפים מדהימים בסדנה מיוחדת במטבח של מאיר השמן

    10/2/12 22:50
    0
    דרג את התוכן:
    2012-02-10 23:57:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בתאריך 17.2.2012 בשעה 10:10 יגישו לנו שף מורן רוטמן מקייטרינג " Rotman אומנות קולינרית" ושף טיבו ברה – השף של שגרירות צרפת בישראל ארוחת מלכים בסגנון צרפתי קלסי. התפריט:

    מתאבן: קרומסקי של גבינת מרוול (Maroilles) בציפוי קליפת חצילים שרופה.

    מנה ראשונה: אספרגוס, קוויאר של סלמון, מוסלין שרימפס , פילו סויה וביצה מבושלת ב 63 מעלות

    מנה עיקרית: צלעות טלה (Carré d'agneau) בציפוי עשבי תיבול, פירה פרסניפס, שמן פטרוזיליה , כרובית מזוגגת, ארטישוק ממולא במח עצם וציר טלה

    קינוח: קרפצ'יו אננס וזעפרן, סורבה חלב שקדים וטוויל פירות יבשים ליד הקפה: מרנג וגלידת קוקוס מקוררת בעזרת חנקן נוזלי (למי שעדין לא זכה: קרומסקי הוא מעדן יחודי בטעמו ומדהים בצורתו, שהומצא ע"י השף מארק מנו ממסעדת ל'אספראנס בבורגונדי. הגירסה שנזכה לטעום בסדנה היא גירסה מבוססת גבינה, וטעימה להפליא).

     שף מורן רוטמן היא בוגרת בית הספר "בישולים" בהצטיינות, שם התמחתה במטבח הצרפתי הקלאסי. עבדה במסעדות מעולות בתל אביב, בהן מסעדת "Messa" של השף אביב משה ומסעדת "פנגיאה" המופלאה של השף רועי סופר. השתלמה ב-2 מסעדות בעלות כוכבי מישלן בצרפת ובהולנד. חברת מסדר אבירי הגריל.

    לפרטים והרשמה: http://www.fatmeir.com/?categoryId=26070

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "17/10 שני שפים מדהימים בסדנה מיוחדת במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "17/10 שני שפים מדהימים בסדנה מיוחדת במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה