עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ~בועז22~
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    idzan
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צלי בבישול ארוך בקוקי

    24/11/11 12:06
    1
    דרג את התוכן:
    2011-12-02 15:42:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ בישול בקוקי, בשר, בשר צלי ]

     

     ''

    בלוגרים  בטוחים שכל העולם ובמיוחד המנויים  שלהם קוראים הכל, וזה כמו שמישהו יאמר לך  שם של משהו שכולם יודעים ומבינים ואז אתה מהנהן עם הראש כאילו אתה מבין. כך קרה שאני נוסע איתו בדרך מירושלים ומגלגל שיחה על החוויות שלי מאולמי ויה בנס ציונה והשף חי שוורץ שמכין את הבשרים בוואקום. ואז הוא מעלה את הכתבה שלו על הסוויד? ואני מהנהן… ועל בישול בקוקי בתוך מים בבישול ארוך. זה כבר מצא לי חן.

     

    ואם לא הבנתם מההתחלה אפילו לא קראתי את מה שהוא כתב.. ישר באתי הביתה עם מה ששמעתי

    שקית קוקי

    בשר מתובל

    סיר עם מים רותחים

    24 שעות בתנור ב 75 מעלות.

     

    ברור?

     

    מיד הוצאתי נתח של מס 5 מה שנקרא צלי כתף או פולייקה למבינים והפשרתי..

     

    בשר צלוי בקוקי בבישול ארוך

     

    מצרכים:

     

    חצי נתח של צלי כתף

    3 עלי דפנה

    3 פלפל אנגלי

    כפית מחוקה פריקה

    פלפל שחור גרוס

    מלח אטלנטי

    5 שיני שום חצויות

     

    ההכנה:

     

    דוחפים את חצאי השומים לתוך הבשר.

    מפזרים תבלינים ומעסים

    מניחים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי

     

    מכניסים לתוך קוקי

    שימו לב! לפני אטימת וקשירת הקוקי יש להוציא מהשקית את מירב האוויר מה שאני לא עשיתי כי אני חכם בלילה…

     ''

    את השקית האטומה מכניסים לסיר עם מים ממש רותחים שהוכנו במקביל, ומכניסים לתנור חם 280-20 מעלות לחצי שעה.

    מנמיכים את החום ל75 מעלות ומשאירים בתנור כ 20 שעות.

     ''

    התוצאה: צלי ליגה לאומית, בלי שמן.

    עם הרוטב שהתקבל בשקית הכנתי רוטב לצלי:

    טיגנתי פורטבלות. הוספתי את הציר והסמכתי עם 2 כפות קורנפלור ותבלינים.

    ''

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "צלי בבישול ארוך בקוקי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    26/11/11 08:52
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-26 08:52:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נשמע מענין ואשמח לנסות אבל, האם השקית לא נמסה/ מתפרקת במים הרותחים?
    26/11/11 10:24
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-26 10:24:53
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    זה מה שנקרא בישול בוואקום להמונים:) ניראה טעים ועסיסי!!

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    2/12/11 15:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-12-02 15:42:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יש לנו בבית דילמה שבועית: בשר בוואקום או חמין של שבת. הוואקום ניצח ובגדול. כולם מתים עליו. היום עשיתי ירקות בוואקום. בטטה, גזר וסלק. יצא אגדה פוסט בקרוב

    --
    הבלוג שלי: www.bisstyle.net
    האתר שלי: www.meircookbook.com


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "צלי בבישול ארוך בקוקי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה